Nyní ke každé objednávce Parfém na praní 10 ml zdarma!

Levandulové parfémy pro relaxaci a lepší spánek

Levandule je aromatická složka parfémů, která jim dodává osobitost a nezamněnitelnou stopu. Navzdory své lehké a vzdušné povaze by však levandule neměla být považována pouze za denní nebo jarní vůni. Levandule je jednou z ikonických složek parfemářství, takže může fungovat jak ve dne, tak v noci a v každém ročním období. Hodí se i na večer, když se například smíchá s hlubšími květinovými nebo ambrovými tóny. Levandule se dobře mísí s květinami, jako je jasmín a růže, a také s bylinkami a citrusy, čímž vzniká svěží směs. Levandule se používá v aromaterapii již od starověku.Plnili se jí například polštáře pro klidný spánek.

Pokud chcete objevit její neodolatelnou svěží a zároveň uklidňující vůni, v tomto článku vám přinášíme výběr nejlepších parfémů, které mají jedinečný a velmi relaxační nádech levandule. Určitě je budete chtít vyzkoušet všechny! 

PURE No.2429

Podobně jako LIBRE by YSL, představuje tato parfémovaná voda pro ženy silnou explozi intenzivní a smyslné vůně. Vonnou kompozici otevírají vonné esence marockého pomerančovníku v podání petitgrainu - uklidńujícího hořkého pomerančového oleje, spolu s akordy francouzské levandule doprovázené mandarinkovým olejem a černým rybízem. V srdci se levandulové tóny mísí s jasmínem a závěrečné spojení hřejivé vanilky s pižmemambrou a cedru zajistí jedinečnost této vůně.

Pure_2429_inspirováno YSL Libre

50 ml jen za 299 Kč

 

EMPLEADA No.11

Sladká gurmánská vonná kompozice pro ženy podobná vůni ARIANA GRANDE CLOUD s ovocnými a květinovými tóny vás nadchne hned v prvním okamžiku kombinací levandule, sladké hrušky a svěžího bergamotu. V lahodném srdci se snoubí kokosový krém se šlehačkou, pralinkami a exotického vanilovníku. Labužnické střední tóny zvolna střídá elegantní základ, vytvořený ze smyslného pižma a vzácných dřevin.

Empleada 11_inspirovana Ariana Grande Cloud

50 ml jen za 299 Kč

 

 

PURE No.223

Tato parfémovaná voda pro muže je symbolem boje, úsilí a vítězství.Podobně jako LUNA ROSSA BY PRADA je tato vůně složená z citrusových tónů, levandule a máty, je ideální nejen pro léto a pro každou denní dobu! Vonná citrusově - aromatická kompozice našla inspiraci v plavbě po moři a mořském vzduchu protkaném solí. V úvodu se rozvoní tóny levandule a šťavnatého hořkého pomeranče. V srdci vůně se ukrývá svěží máta a intenzivní aroma šalvěje. Zajímavý základ vůně je tvořen neobvyklými ingrediencemi. Snoubí se zde ambroxan a ambrette.

Pure_223_inspirovaná Prada_Luna_rossa

 50 ml jen za 399 Kč

 

PURE No.281

Tato parfémovaná voda patří k nejlepším levandulovým vůním a je "must have" pro muže, podobně jako CHRISTIAN DIOR SAUVAGE ELIXIR, který je inspirován přírodou. V úvodu aromatické vonné kompozice vás překvapí hřejivá směs koření složená z muškátového oříšku, skořice a kardamomu, která je výrazně osvěžena grapefruitovým aroma.V srdci bije kouzelná levandule. Základem vůně se linou tóny santalového dřeva, smyslného pačuli, vetiveru a výrazné lékořice.

Pure 281 inspirovana CD sauvage Elixir

  50 ml jen za 399 Kč 

 

 NÁŠ UNISEX TIP

NATUR BOTANIC - LAVANDA & TONKA

Unisex orientální vonná kompozice vás hned při prvním přičichnutí nejprve přenese do slunné Provence, mezi lány rozkvetlých levandulí. Cesta srdcem pokračuje výpravou na na Arabský poloostrov mezi kvetoucí myrhovníky , které vás okouzlí svou kořenitě zemitou, sladce balzámovou vůní hořkých mandlí a dřeva. Celou dobrodružnou cestou vás bude provázet trio fazole tonky, jemně nasládlé mandle, která vůni myrhy ještě umocní, a aromatu čerstvě rozkrojeného lusku vanilky.

lavanda a tonka natur botanci

  100 ml jen za 399 Kč  

 

Tým Krasnevune.cz

Převodník
parfémů