Spustili jsme vyvoněný věrnostní klub. Zaregistrujte se a čerpejte jeho výhody s každým nákupem i vy!

Hodnocení obchodu

5,0 10647 hodnocení
5
10500x
4
132x
3
7x
2
1x
1
7x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora Pekna | 30.9.2022
Obchod je skvely. Vůně dorazily dva dny po objednání, takže top. Vůně se vsak k originálu nepriblizuji ani a 1000 světelných let. Na druhou stranu, jejich vydrž na tu cenu není zase tak spatna. Takže kdo si najde tu svou “osudovou”… mohu doporučit. Ostatním, jež žádají vůni nad kterou se každý zamysli, těm ne. Já jdu vystrikat odpady. A i tak cekam, ze mě muž vyžene.
Avatar autora Vlasta Čermáková | 29.9.2022
Ano
LS Avatar autora Lenka Sýkorová | 28.9.2022
NV Avatar autora Nikola Vojtova | 24.9.2022
IK Avatar autora Irena Kosinová | 21.9.2022
LV Avatar autora Lenka Vaněčková | 20.9.2022
N Avatar autora Natálie | 20.9.2022
Vše sice proběhlo v pořádku, ale jsem dost zklamaná. Objednala jsem parfémů víc a za mě hrůza. Vůně ani zdaleka neodpovídá originálu. Kdybych si koupila voňavku u Vietnamců, udělala bych líp.
P Avatar autora Podpora (CZ) (Administrátor) 21.9.2022
Dobrý den, mrzí nás, že Vám vůně nevyhovují, napište na e-mail: info@krasnevune.cz a pošleme reklamační postup. KV
MM Avatar autora Marián Mezej | 20.9.2022
EK Avatar autora Elfrida Kaulová | 20.9.2022
JM Avatar autora Jarmila Matová | 19.9.2022
Je super krásně voní
ST Avatar autora Simona Tomi | 18.9.2022
TB Avatar autora Tomáš Bohuněk | 14.9.2022
JP Avatar autora Jana Písačková | 13.9.2022
Jsem velmi spokojená, doporučuji.
KV Avatar autora Karin Vacková | 13.9.2022
Vše proběhlo v pořádku.
MK Avatar autora Marcela Kopalová | 13.9.2022
spokojenost doporučuji
LH Avatar autora Ludmila Hlaváčová | 13.9.2022
Doporučuji
EV Avatar autora Eva Vávrová | 12.9.2022
Jsem spokojená a doporučuji svým známým
JH Avatar autora Jitka Hrejzková | 12.9.2022
Spokojenost
ŽČ Avatar autora Žaneta Černíková | 9.9.2022
Jsem hodně spokojena krasne voní vydrží a super cena.Doporučuji všem a hodně lidí se ptají z kama mám vůní hned si objednali.
Avatar autora Marie Šidlová | 9.9.2022
Opravdu hodně podobné mému parfému. Vydrží nějakou tu hoďku, takže super.... objednávám dál. Doporučuji
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Krasnevune.cz
Převodník