V pátek 29. března mají všechny naše prodejny otevřeno. V pondělí 1. dubna máme otevřeno pouze v Praze na Mostecké.

Parfémy s vůní cukrové vaty a karamelu. Sladké a neodolatelné

Pokud milujete sladké parfémy, nemůžete si nechat ujít náš výběr těch 3 nej neodolatelnějších světových parfémů s vůní cukrové vaty či karamelu. Nezaměnitelné, silné a znamenité vůně s gurmánskými ingrediencemi, které vás přenesou zpátky do dětství a zanechají ve vás příjemný a bezstarostný pocit. Objevte je a pořiďte si je za zlomek ceny na Krasnevune.cz.

PURE No.109

PURE 109 parfemovana voda pro zeny

Sladké a gurmánská vůně jako žádná jiná - Pure No.109. Inspirovaná vůní CANDY od PRADA, vyniká nezaměnitelnou karamelovou vůní, která si podmaní všechny vaše smysly.  Kromě karamelu obsahuje i další tóny, jako je pižmo nebo benzoin, které jí dodávají onu jiskru, díky níž je jedinečná. Parfém stvořený pro ženy se silnou osobností, vášnivé a odvážné, který si zamilujete!

50 ml jen za 299 Kč!

 

PURE No.2455

 

 Pure 2455 parfemovana voda pro zeny

Elegantní, sofistikovaná a smyslná. Taková je definice parfémované vody Pure No.2455, inspirované vůní ANGEL od THIERRYHO MUGLERA. Díky jedinečné kombinaci orientálních a sladkých tónů, jako je ananas, cukrová vata, čokoláda nebo santalové dřevo,je tato gurmánská ženská vůně vhodné pouze pro odvážné ženy, které jsou rády středem pozornosti. Této vůni málokterá žena odolá!

50 ml jen za 299 Kč!

 

PURE No.68

Pure 68 parfemovana voda pro zeny

Tato květinová symfonie růže,pelargonie a gardénie jelehce přislazena aromatem cukrové vaty. Sametové akordy santalového dřeva s příměsí lahodné vanilky , smyslného pižma s lehkým dotekem fialky a sladkého karamelu okouzlí každou ženu. Parfémovaná voda Pure No.68 je inspirovaná ikonickou vůní CAROLINA HERRERA 212 SEXY.

50 ml jen za 299 Kč!

Převodník
parfémů