V pátek 29. března mají všechny naše prodejny otevřeno. V pondělí 1. dubna máme otevřeno pouze v Praze na Mostecké.

Vůně pro klidné usínání

Známe to všichni. Když se v noci pořádně nevyspíme, cítíme se druhý den unaveni, bez energie, a v některých případech i trochu podráždeni a rozmrzelí. Pokud zrovna nechcete v noci počítat ovečky, nebo zírat do stropu, pokuste si před spaním vytvořit doma uklidňující atmosféru pomocí vůní, jako jsou vonné svíčky, difuzéry, vonné vosky, esenciální oleje nebo vonné tyčinky. U nás na Krasnevune.cz máme krásně voňavou kolekci bytových vůní, která čeká, až ji objevíte.

Jak vám může vůně pomoc s usínáním?

V klidném spánku vám může bránit několik faktorů, od bloudění myslí až po stresující den, který ve vás zanechal pocit nadměrného stresu a napětí. Než tedy ulehnete do postele, pokuste se uvolnit mysl a připravit tělo na spánek s pomocí vůní. Některé vůně pomáhají lidem rychleji usnout, přičemž nejúčinnější jsou ty, které jsou spojeny s relaxací.

Podívejte se na tyto tři vůně, které vám mohou pomoci dosáhnout stavu zenu před spaním:

1. Levandule
Levandule je dobře známá pro své uklidňující a relaxační účinky, a proto se hojně používá v domácích vůních, aby uspávala. Chcete-li využít jejích jemných sedativních účinků, zkuste vložit levandulový esenciální olej nebo vosk do aromalampy, nebo si zapálit levandulovou svíčku abyste uklidnili svou mysl i tělo a odpočinuli si. 

2. Růže
Před spaním se možná budete chtít zastavit a přivonět si k růžím! Příjemná květinová vůně růží uklidňuje a uvolňuje mysl, zejména u těch, kteří jsou trochu nervózní. Zkuste zapálit svíčku s vůní růží, když se chystáte do postele, nebo si do pokoje dejte difuzér a užívejte si jeho relaxační účinky 24 hodin denně.

3. Heřmánek
Nejen heřmánkový čaj uklidňuje a uspává, ale jeho vůně může pomoci i jiným způsobem. Zkuste například horkou koupel s šumivou bombou s heřmánkovým esenciálním olejem  a relaxujte v jeho vůni, než se připravíte ke spánku,

Upozornění! Nezapomeňte před ulehnutím sfouknout svíčku.

 bytove vune -levandule, hermanek

Převodník
parfémů