Z technických důvodů je až do odvolání uzavřena naše prodejna v Brně (OC Letmo)

Victoria's Secret: Tři parfémy, které vám rozproudí krev

Victoria's Secret je značka, která je známá nejen pro své luxusní spodní prádlo a krásné modelky, ale také pro své vůně, které jsou oblíbené po celém světě. Parfémy Victoria's Secret jsou synonymem luxusu a smyslnosti. Nezáleží na tom, zda hledáte lehkou a svěží vůni nebo něco více smyslného a provokativního, tato značka má něco pro každého. Objevte tu pravou pro vás.

 Nejoblíbenější parfémy od Victoria's Secret

  1. Bombshell - Bombshell je jedním z nejpopulárnějších parfémů od Victoria's Secret. Tato vůně je svěží a ovocná, s tóny grapefruitu, třešně a vanilky. Parfém Bombshell je považován za klasiku mezi vůněmi této značky a je oblíbený pro svou univerzálnost a smyslný charakter.

  2. Coconut Passion - Parfém, který vás okamžitě přenese na tropickou pláž s bílým pískem a kokosovými palmami. Tato vůně je ztělesněním exotického ráje a smyslnosti. Hlavní složky vůně tvoří sladký kokos, krémová vanilka a hřejivá orchidej.

  3. Forbidden - Parfém, který je plný tajemství a smyslnosti, Odkazuje na zakázané ovoce jako objekt touhy, Snoubí se v něm tóny černého rybízu, frezie a santalového dřeva. Černý rybíz dodává vůni sladkost i svěžest, zatímco květinová esence frezie přidává romantiku a lehkost. Santalové dřevo vytváří hloubku a smyslnost.

Náš Tip

Vyzkoušejte parfémy PURE, inspirované značkou Victoria's Secret za zlomek ceny. Naše parfémované vody mají téměř totožné složení a neskutečnou výdrž!

PURE No.2509

Parfémovaná voda pro ženy inspirovaná vůní Bombshell

PURE  No.2510

Parfémovaná voda pro ženy inspirovaná vůní Coconut Passion

PURE  No.2506

Parfémovaná voda pro ženy inspirovaná vůní Forbidden

Zakoupíte na našem eshopu již za 299 Kč/50 ml!

Pure 87

Nejlepší způsob, jak najít vůni od Victoria's Secret, která vám nejlépe sedí, je navštívit některou z našich prodejen v Praze a Brně a vyzkoušet vůně na vlastní kůži. 

Tým KrasneVune.cz

 
Převodník
parfémů