Z technických důvodů je až do odvolání uzavřena naše prodejna v Brně (OC Letmo)

3 nejlepší parfémy pro Štíry podle hvězd

Znamení Štír je osmým znamením zvěrokruhu a je ovládáno  planetou Pluto (v tradiční astrologii také Mars).  Lidé narození ve znamení Štíra jsou obvykle spojováni s intenzivními emocemi, vášní a tajemstvím. Štíři mají tendenci chránit své osobní životy a mají rádi tajemství. Nejsou příliš otevření vůči cizím lidem a občas se mohou zdát záhadní.

Pokud jde o parfémy pro Štíry, preferovaný typ parfému může být individuální záležitostí, ale některé vůně mohou lépe vyhovovat jejich osobnosti. Štíři často preferují tajemné a smyslné vůně, nejvíce jim vyhovují orientální, dřevité a kořeněné.

stir_znameni

Vonné ingredience pro Štíry:  agarové dřevo (oud) vanilka, růže, pepř, kardamom, zázvor, tabák, muškátový květ

 

Pokud jste se narodili mezi 23. říjnem  a 22. listopadem, nebo chcete Štíry obdarovat parfémem, který si zamiluje, připravili jsme pro vás zaručený tip na parfém pro ženu, muže i unisex..

Vůně pro ženy ve znamení Štír

Empleada No.9

Sugestivně smyslný a nadčasový koktejl

Pure 87

Parfémovaná voda pro ženy Empleada No.9 je inspirovaná vůní Christian Louboutin Loubirouge, azachycuje půvab pařížského nočního života. Je určena šarmantním ženám, které milují zábavu a ruch velkoměsta. Vůně je ideální pro chladné měsíce a výjimečné příležitosti.

Vůně pro muže ve znamení Štír

PURE No.163

Lehká nadčasová a mužná klasika

 

 pure parfemovana voda inspirovana CREED

 šarmantní a neodolatelný. Takový je muž, který se rozhodne pro pánskou parfémovanou vodu PURENo.163. Tato vůně je inspirovaná parfémem Dolce & Gabbana The One for Men a je ideální na každý den do práce, na sport i zábavu. Nejlépe vynikne v chladnějších měsících. Podtrhněte svůj sexappeal a vychutnejte si zájem opačného pohlaví!

 Vůně unisex pro oba ve znamení Štír

UNIQ No.853

Fascinující harmonie růží a oudu

 

uniq 784

Parfémovaná voda pro ženy i muže UNIQ No.853 je inspirovaná vůní Louis Vuitton Les Sables Roses, a je určena všem, kteří vyhledávají neotřelé a smyslné vůně. Lze ji nosit po celý rok, ale nejvíce vyniká v chladných zimních měsících. Hodí se pro všechny příležitosti.

 Tým Krasnevune.cz 

 

Převodník
parfémů