ZMĚNY OTEVÍRACÍ DOBY: Ve středu 1. května je otevřena jen naše prodejna v Mostecké ulici. Od 3. do 5. května je z technických důvodů zavřena prodejna na Můstku.

Šetrná péče o pleť: Odličování s přírodními oleji je nový trend

Seznamte se s dokonalým odličovačem. Ve světě kosmetiky a péče o pleť se často vracíme k přírodním řešením, která nejen účinně fungují, ale jsou také šetrná k naší pleti a životnímu prostředí. Takovým příkladem jsou čisticí oleje Natur Planet.

Proč stojí za to uvažovat o olejích Natur Planet?

Základem složení jsou přírodní oleje, které nejen účinně odstraňují make-up, ale také vyživují pleť. Oleje Natur Planet jsou navrženy tak, aby se přizpůsobily různým typům pleti - od suché přes smíšenou až po mastnou. Kromě čištění oleje také hydratují a zanechávají pleť jemnou a pružnou. Na rozdíl od mnoha tradičních odličovacích přípravků nezanechávají oleje pocit napjaté nebo vysušené pleti.

oleje Natur Planet

Jak tyto odličovací oleje  používat ve své každodenní péči o pleť?

1. Naneste malé množství čisticího oleje Natur Planet na ruce, rozetřete po obličeji a jemně vmasírujte do pokožky.

2. Navlhčete houbičku, nebo kartáček  teplou vodou a jemně masírujte obličej, čímž odstraníte olej spolu s make-upem a nečistotami.

3. Po použití houbičku či kartáček důkladně opláchněte a pověste, aby uschly.

Vyzkoušejte naše přírodní odličovací oleje - 150 ml jen za 179 Kč!

1.  Odličovací olej ze zeleného čaje - odstraňuje make-up, nedráždí, nevysušuje pokožku. Olej je vhodný pro suchou, smíšenou a aknózní pleť.

2. Odličovací pomerančový olej - jemný čisticí olej na obličej na bázi přírodních olejů s přídavkem vitamínu E.  Olej je vhodný pro suchou, smíšenou a normální pleť. 

3. Odličovací Tea tree olej - odstraňuje make-up, nedráždí, nevysušuje pokožku. Olej je vhodný pro smíšenou a aknózní pleť.

Tento způsob odličování zaručuje nejen účinné čištění, ale také vyživuje a hydratuje pleť. Výsledkem je zářivá, zdravá a rozzářená tvář! Doporučujeme vám tuto kouzelnou metodu vyzkoušet a podělit se o své dojmy.

Tým KrasneVune.cz

Převodník
parfémů