3 nejlepší parfémy pro Střelce podle hvězd

V duchu sezóny Střelců vám prozradíme, k jakým vonným tónům a akordům se znamení ovládané Jupiterem přiklání.

Každý člověk je jedinečný, pokud jde o jeho osobní vůni, ale existují způsoby, jak zúžit výběr druhů vůní, které se mu budou líbit nejvíce. Patří mezi ně i hvězdy. Znamení zvěrokruhu je ukazatelem tolika osobnostních rysů, že je jen logické, že vás při nakupování parfémů nasměruje správným směrem.

Střeleci mají rádi hřejivé, kořeněné a dřevité vůně. Mají rádi parfémy, které vyjadřují jejich dobrodružnou povahu. Střelec je extrovert, který je neustále optimistický, plný energie a nadšení ze změn. Střelci si ale příliš nepotrpí na komplikované parfémy, jejich vůně by měla být přímá a jasná, pevně stojící na jedné hlavní složce, ať už sáhnou po klasice nebo po něčem originálnějším. Ovocné vůně jsou také dobrou volbou, hravým Střelcům budou přinášet radost a dokážou je nosit se ctí.

sagittarius-gbc46430f6_1280_1

Vonné ingredience pro Střelce : růže, černý rybíz, třešně, „lesní“ tóny přírody: santalové a cedrové dřevo, vanilka

 

Pokud jste se narodili mezi 23. listopadem a 21. prosincem nebo chcete Střelce obdarovat parfémem, který si zamiluje, připravili jsme pro vás zaručený tip na parfém pro ženu, muže i unisex..

Vůně pro ženy ve znamení Střelce

PURE - dior joy

PURE No. 2475

Parfémovaná voda inspirovaní DIOR JOY je hřejivá a smyslná vůně. Neroli a růže se plynule prolínají se santalovým dřevem a vanilkově dřevitými akordy. Po nanesení má okamžitou intenzivní vůni, ale rychle se na pokožce rozleží do jemné, decentnější vůně.

Vůně pro muže ve znamení Střelce

PURE No.181 parfémovaná voda

 

PURE No.181

Parfémovaná voda inspirovaná TERRE d’HERMES  je výjimečná a jedinečná v každém detailu. Svěží a zároveň zemitá a kořeněná vonná kompozice odpovídá dobrodružné povaze každého muže.Svěží citrusy se dokonale mísí s pikantním pepřem, cedrové dřevo, vetiver a pačuli dodávají vůni smyslnost a hřejivost

Náš Tip pro všechny Střelce

PURE 912 parfemovana voda

 

PURE No.912

Unisex parfémovaná voda inspirovaná ikonickou vůní LOST CHERRY od Toma Forda je lahodná a zkrátka neodolatelná. Fazole tonka, turecká růže, černá třešeň a hořké mandle tvoří tuto vonnou kompozici, která příjemně voní jako domácí třešňový kompot mísící se s višní v čokoládě.

 

 

Převodník
parfémů