Nyní ke každé objednávce Parfém na praní 10 ml zdarma!

Svěží a energizující: 3+1 letní parfémy se zeleným jablkem

Zelené jablko je populární ingrediencí v parfémech díky své osvěžující vůni. Tato vůně připomíná čerstvě utržené jablko, které právě prochází procesem zrání.Speciálně zelené jablko v parfémech přináší do vůně energii a vitalitu, což je ideální pro letní a svěží vonné kompozice.

Vonné složky zeleného jablka mají často ovocnou a lehce sladkou charakteristiku. Vůně zeleného jablka je obvykle svěží, živá a příjemně chladivá. Díky svému osvěžujícímu a lehkému profilu se zelené jablko často používá v letních parfémech, aby evokovalo pocit svěžesti a příjemného ochlazení.

V parfémech může být zelené jablko použito jako hlavní tón, nebo jako součást komplexnější vůně. Kombinuje se často s dalšími ovocnými akordy, jako je citrusové ovoce nebo hruška, pro ještě osvěžující a živé aroma. Někdy se také zkombinuje se zelenými a bylinnými tóny, aby se vytvořil kontrast mezi sladkostí jablka a zemitostí bylin.

Celkově lze říci, že zelené jablko v parfémech přináší energii, svěžest a příjemnou lehkost. Je to vůně, která může oživit vaše smysly a dodat vám pocit osvěžení, což je ideální pro letní období nebo pro ty, kteří preferují lehké a svěží vůně.

jablka_mix1

V parfémařství se používá řada různých odrůd jablek, které přinášejí různé vůně a charakteristiky do parfémů. Mezi některé z nejznámějších odrůd patří:

  1. Zelené jablko : Zelené jablko je často používáno pro svou svěží a osvěžující vůni. Má jasný, šťavnatý a lehce sladký charakter.

  2. Granny Smith: Granny Smith zelená jablka mají silnou a svěží vůni s lehkým kyselým nádechem. Jsou často používána pro vytvoření kontrastu ve vůních.

  3. Golden Delicious: Golden Delicious jablka mají sladkou a lehce květinovou vůni. Jejich aroma je méně kyselé a více nasládlé, čímž přináší do parfémů jemnost a přívětivost.

  4. Red Delicious: Red Delicious jablka mají sladkou a mírně kořeněnou vůni s lehkým nádechem karamelu. V parfémech mohou přidávat teplý a sladký akcent.

  5. Fuji: Fuji jablka mají sladkou a ovocnou vůni s jemnými květinovými tóny. V parfémech se často používají pro svůj exotický a svěží charakter.

  6. Pink Lady: Pink Lady jablka mají osvěžující a lehce kyselou vůni s ovocnými tóny. Jsou často používána pro svou živost a energii, kterou přinášejí do parfémů.

Tyto odrůdy jablek jsou pouze několik příkladů z mnoha, které se používají v parfémařství. Výběr konkrétní odrůdy závisí na požadovaném charakteru vůně a jejím zamýšleném účinku v parfémové kompozici.

Nejlepší parfémy se zeleným jablkem

Pure No.6

Podmanivá a neodolatelná svěžest

 

Pure 6 parfémovaná voda

 Dobrodružné a nespoutané - právě takové ženě je určena parfémovaná voda PURE No.6, inspirovaná DKNY Be Delicious. Ženě, která miluje atmosféru velkých měst, touží žít naplno a zažít dobrodružství a bouřlivé noci. Kombinace pečlivě vybraných ingrediencí, kterým dominuje zelené jablko, vám přinese pocity nevinnosti, neodolatelnosti a tajemna. Pro ženy každého věku, díky plnýcm citrusovým tónům je vhodná především pro jarní a letní období.

Pure No.16

Uragán svěžesti a středomořské energie

Pure 16 parfémovaná voda

Fascinující vůně plná šarmu a ženské svůdnosti vás přenese na sicilské pláže. Zažijte pocit nespoutanosti a svobody s parfémovanou vodou PURENo.16, inspirovanou Dolce & Gabbana Light Blue Svěžest zeleného jablka v kombinaci se svůdnými tóny ambry a pižma vám dodají potřebnou dávku sebevědomí a tajemnosti. Přestože  tato osvěžující vůně je vhodná především na léto, můžete si mořský vánek a slunce vychutnávat po celý rok!

 

Pure No.2427

Vzrušující elixír květin, ovoce a koření 

Pure 2427 parfémovaná voda

Parfémovaná voda PURE No.2417 inspirovaná Creed Aventus for Her, představuje neodolatelnou kombinací elegance, síly a nezávislosti. Vůně je vhodná pro každodenní nošení, do práce i na večerní rande. Vyražte do společnosti a buďte neodolatelná!

 

Pure No.166

Svěží a neotřelá vůně muže současnosti

 

 

Pure 166 parfémovaná voda

Parfémovaná voda pro muže PURE No.166, inspirovaná Hugo Boss Bottled, která mistrně snoubí svěží a pikantní akordy, vám zajistí sebedůvěru, sexappeal, a tím pádem i pozornost něžného pohlaví. Vůně je ideální volbou muže 21. století na každodenní nošení v chladnějších měsících. Vyzkoušejte i vy tuto nadčasovou klasiku!

Tým Krasnevune.cz

Převodník
parfémů