Nyní ke každé objednávce Parfém na praní 10 ml zdarma!

3 nejlepší parfémy pro Raky podle hvězd

Čtvrtým znamením zvěrokruhu jsou Raci, kterým vládne Měsíc. Lidé narození ve znamení Raka jsou často citliví, emocionální a intuitivní. Mají tendenci být přímočaří a loajální k rodině a blízkým přátelům

Lidé ve znamení Raka často ocení jemné a romantické vůně, které evokují pocit pohody a bezpečí. Parfémy s květinovými tóny, jako jsou ylang-ylang, levandule, jasmín nebo fialky, jsou pro ně často přitažlivé.Vzhledem k tomu, že Rak je vodním znamením, mohou mít lidé tohoto znamení rádi vůně spojené s vodou. Vůně mořské soli a vodní lilie mohou být pro ně přitažlivé a evokovat pocit klidu a harmonie.

znameni raka

Vonné ingredience pro Raky: ylang -ylang, jasmín, levandule, mořská sůl, vodní lilie, levandule,pačuli, kokos a hruška

 

Pokud jste se narodili mezi 21. červnem a 22. červencem, nebo chcete Raky obdarovat parfémem, který si zamiluje, připravili jsme pro vás zaručený tip na parfém pro ženu, muže i unisex..

Vůně pro ženy ve znamení Raka

 

Empleada No.7

Podmanivým koktejl svěžestí a smyslnosti

Empleada No.7

Této květinově - chypré vonné kompozici vévodí v úvodu šťavnatá a jiskřivivá hruška podněcující k tomu, abyste si život užívali naplno.Parfémovaná voda pro ženy EMPLEADA No. 7 inspirovaná vůní Louis Vuitton Cœur Battant v sobě snoubí vůní bílých i žlutých květů a exotických dálek.Je vhodná na celoroční nošení, ideální pro výjimečné příležitosti.

                                                                                                

Vůně pro muže ve znamení Raka

PURE No.114

Vůně pro silného a svobodomyslného muže

Pure 114 parfémovaná voda inspirovaná Davidoff Cool Water

Parfémovaná voda PURENo.114, inspirovaná vůní Davidoff Cool Water,  je stvořena pro odvážného muže, který se neohroženě vrhá do rozbouřených mořských vln, aby se z nich vynořil silnější a mužnější.Vůně je vhodná na každodenní nošení po celý rok. Nechte se pohltit vůní mořské vody a novým přívalem energie!

 

Vůně unisex pro oba ve znamení Raka

 

PURE No.3016

Svěží tropický koktejl z ráje

Pure 3016

V parfémované unisex vodě Pure No.3016, inspirovaná vůní Creed Virgin Island Water jsou zachyceny oslnivé tropy, průzračné moře a čerstvý teplý karibský vánek. Vůně je ideální do teplých letních dnů pro každou příležitost. Mějte tento  kousek ráje vždy po ruce.

Tým Krasnevune.cz

Převodník
parfémů