Nyní ke každé objednávce Parfém na praní 10 ml zdarma!

Oslnivá esence višní: Objevte exkluzivní parfém Lost Cherry by Tom Ford

Parfém Lost Cherry je luxusní unisex vůně, která byla představena v roce 2018. Jeho hlavní složkou je autentická a přitažlivá vůně višní, která mu dodává záhadný a smyslný charakter. Tento parfém je součástí exkluzivní kolekce TOM FORD Private Blend, která je známá svými unikátními a sofistikovanými vůněmi.

Lost Cherry zanechává na pokožce bohatý a smyslný stopový efekt. Jeho složení kombinuje sladkou a intenzivní vůni zralých červených višní s exotickými akordy, jako je peruánský balzám, hořký mandlový olej a turecká růže. Tato složitá kompozice se rozvíjí na pokožce a přechází z intenzivních ovocných tónů do smyslnějších a dřevitých vrstev.

tom ford lost cherry

Parfém Lost Cherry od Tom Ford vznikl pod dohledem samotného módního návrháře Toma Forda, který je známý svou vášní pro detaily a luxus. Tom Ford chtěl vytvořit parfém, který by evokoval smyslnou a intenzivní atmosféru, a zároveň byl odvážný a nezapomenutelný. Lost Cherry představuje jeho osobní vizi višní, kterou považuje za fascinující a provokativní ingredienci.

Tento parfém je vhodný pro odvážné jedince, kteří si přejí vyzkoušet jedinečnou a bohatou vůni, která vyzařuje smyslnost a luxus. Lost Cherry od Tom Ford je nejen parfém, ale také umělecký výraz, který spojuje vůni višní s přepychovým a extravagantním stylem, pro který je Tom Ford známý.

Pokud milujete vůní višní, vyzkoušejte vůní s podobným složením od značky Pure jen za 399Kč/ 50 ml!

PURE No.912

Složení

Hlava

hořká mandle, višeň, likér

Srdce

turecká růže, švestka, jasmín sambac, višeň

Základ

skořice, pačuli, cedr, vetiver, hřebíček, santalové dřevo, fazole tonka, vanilka, benzoin, peruánský balzám

Pure 912

 

Převodník
parfémů