Nyní ke každé objednávce Parfém na praní 10 ml zdarma!

Provence ve Flakonu: Parfémy s levandulí

Levandule je univerzální parfémová ingredience, která se ve světě parfémů těší stále rostoucí popularitě. Její elegantní, květinová vůně je známá a milována po celém světě, protože levandule přináší do parfémů řadu kvalit, které je činí výjimečnými a nezapomenutelnými. V tomto článku si prozkoumáme, proč je levandule tak oblíbená v parfémech a představíme vám několik parfémů, které obsahují levanduli jako hlavní ingredienci.

Proč se používá levandule v parfémech:

Levandule se používá v parfémech z těchto důvodů:

  1. Elegantní květinová vůně: Levandule má krásnou květinovou vůni s lehkými dřevitými a bylinkovými tóny. Tato vůně je považována za velmi elegantní a sofistikovanou.

  2. Relaxace a uklidnění: Levandule je známá svými uklidňujícími a relaxačními účinky. Když se použije v parfémech, může tuto klidnou atmosféru přenést na nositele, což z nich činí vůně vhodné pro každodenní nošení.

  3. Všestrannost: Levandule je v parfémářství ceněna pro svou všestrannost. Může být použita jako hlavní složka v parfému, ale také jako doplněk, který umocňuje, nebo zjemňuje další složky.

  4. Dlouhotrvající vůně: Levandule se používá především ve středních a základních vrstvách vonné pyramidy, což znamená, že zůstává na pokožce mnohem déle. 

Jak voní levandule:

Levandule má charakteristickou vůni, která je často popsána jako:

  • Květinová: Levandule má jasně květinovou nótu, která je elegantní a svěží 

  • Bylinková: Levandule má také lehké bylinkové tóny, které mohou připomínat rozmarýn a tymián.

  • Dřevité: Vůně levandule je doplněna jemnými dřevitými akordy, které jí dodávají hloubku.

  • Svěží: Levandule má svěží a harmonizující charakter, což ji činí vhodnou pro letní parfémy a vůně určené pro denní nošení.

Levandule se používá do svěžích a čistých vůní až po smyslné a orientální parfémy,. Levandule může přispět k rozmanitosti a komplexnosti vůně, což ji činí oblíbenou složkou v parfémářství. 

Oblíbené parfémy s levandulí:

PURE No.2429

Osvobozující ovocno - levandulová kompozice

Pure 87

Tato parfémovaná voda pro ženy inspirovaná YSL Libre je určena všem nezávislým silným ženám, které umí říci ne. Žijte život podle vlastních pravidel. Buďte sama sebou. Bez kompromisů a vyzkoušejte perfémovanou vodu PURENo.2429. Vychutnejte si akordy francouzské levandule doprovázené mandarinkovým olejem a černým rybízem. Vůně se perfektně hodí pro speciální příležitosti.

PURE No.281

Levandulová, dřevitě - kořeněná oslava originality

pure parfemovana voda inspirovana CREED

Chcete-li zdůraznit svou osobnost a sebevědomí, vsaďte na pánskou parfémovanou vodu Pure No.281, inspirovaná Dior Sauvage Elixir vhodnou především pro chladnější dny. Pokud milujete divokou přírodu a nekonečnou svobodu, je tato vůně tou správnou volbou!

Levandule je bezesporu jednou z klíčových ingrediencí, které dodávají parfémům jejich jedinečný a nezapomenutelný charakter. Bez ohledu na to, jestli preferujete svěžší, citrusové vůně, nebo smyslnější orientální parfémy, existuje levandulový parfém, který vás okouzlí svou krásnou vůní. Takže neváhejte a dopřejte si vůni, která je královnou aromatických parfémů - levandule.

 Tým KrasneVune.cz

Převodník
parfémů