Nyní ke každé objednávce Parfém na praní 10 ml zdarma!

Dostali jsme od vás vysvědčení. Jak jsme obstáli?

V uplynulých dnech jsme obeslali naše stávající i delší dobu neaktivní zákazníky s prosbou o zapojení se do krátkého dotazníku. Máme velikou radost, že ho během pouhých pár dnů vyplnilo skoro 900 z vás! Výsledky nás velmi potěšily, a tak bychom si je neradi nechali pro sebe.

Více než 9 z 10 našich zákazníků je spokojeno s kvalitou produktů

Na kvalitě produktů si zakládáme a vyžadujeme, aby bylo vše v nejlepším pořádku. Je pro nás důležité, abyste za své peníze skutečně dostali vůni, která potěší vás i vaše okolí. Podle vašich odpovědí je 88 % z vás vždy spokojeno s našimi vůněmi. Podle 6 procent respondentů se dokonce stále zlepšuje. Jen zhruba 4 % z vás označily odpověď, že jim dříve naše vůně voněly více. Moc si to vážíme a bereme to jako závazek, abychom stále dbali na vysokou kvalitu našich vůní. Ostatně právě vůně byla nejčastější odpovědí na otázku "Co je pro vás při nákupu parfému nejdůležitější?" v dotazníku zákazníků, kteří u nás již delší dobu nenakoupili.

Vyznamenání pro náš sklad a zákaznickou podporu

97 procent z vás je spokojených s rychlostí doručení objednávek. Na tomto tématu pracujeme s nejvyšší prioritou a již nyní podnikáme kroky k tomu, aby byl váš nákupní proces co možná nejplynulejší i během předvánoční a vánoční sezóny.  Dokonce 72 % respondentů ohodnotilo rychlost doručení zboží jako velmi vysokou. Vyřídíme to všem, kteří se na tomto procesu podílejí. Vaše hodnocení jim jistě udělá radost :)

CC1

Pochválili jste i náš web

E-shop KrasneVune.cz se snažíme každý měsíc zlepšovat. V posledním roce jsme prošli velkým rebrandingem i hromadnou funkčních úprav na webu. Takovéto změny se nemusí vždy podařit, ale vy jste nám dali úžasnou zpětnou vazbu, díky které víme, že u nás se to povedlo. Podle 89 % vašich odpovědí je web skvělý a nákup na něm intuitivní. Dalších 9,5 % označilo web za průměrný a jen něco přes 1 % z vás k němu má nějaké připomínky. 

Na co se můžete těšit? 

Věříme, že poslední odstavec vás potěší nejvíc. Je totiž primárně o vás a vašich přáních. Podívejme se společně na čtyřlístek nejčastějších odpovědí na otázku "Co byste nejvíce ocenili?". Nejvíce hlasů získala možnost více slevových a výhodných akcí. Jednu spouštíme právě dnes - při nákupu parfémů z této kategorie a použití kódu platíme dopravu za vás už při nákupu nad 699 Kč! K srdci si bereme i 31 % odpovědí širší sortiment produktů. Každý měsíc přidáváme hned několik produktů, které najdete v sekci novinky.  Dvanáct procent respondentů by uvítalo nižší ceny. Doporučujeme vám v následujících týdnech sledovat kategorii akce. Žádná sleva vám tak neunikne. Přes 10 procent z vás žádá také vylepšení našeho věrnostního programu, na kterém usilovně pracujeme a doufáme, že vám ho v následujícím období představíme s vylepšenými funkcemi. 

Převodník
parfémů