Nyní ke každé objednávce Parfém na praní 10 ml zdarma!

Byredo: Ponořte se do světa unikátních parfémů a nekompromisní elegance

Značka Byredo je luxusní švédská parfumářská společnost, kterou založil Ben Gorham v roce 2006. Byredo je známé svými jedinečnými vůněmi a minimalistickým designem flakonů. Společnost se rychle stala populární díky svým inovativním přístupům k parfumářství a schopnosti kombinovat tradiční prvky s moderním stylem.

Historie značky Byredo

Ben Gorham, zakladatel Byredo, se narodil ve Švédsku matce Indce a otci kanadskému indiánovi. Jeho osobní zkušenosti a multikulturní rozmanitost ovlivnily jeho přístup k tvorbě vůní. Původně měl v úmyslu stát se profesionálním basketbalistou, ale nakonec se rozhodl pro kariéru v parfumářství.

Značka Byredo byla založena v roce 2006, kdy Gorham začal spolupracovat s významnými parfuméry a odborníky na vytváření svých vůní. Jeho první kolekce obsahovala vůně jako "Green" a "Gypsy Water", které se rychle staly oblíbenými mezi zákazníky i těmi největšími kritiky.

Současnost značky Byredo

Byredo se stala mezinárodně uznávanou parfémařskou značkou se sídlem ve Stockholmu. Prodává se ve více než 40 zemích, ve špičkové exkluzivní síti po celém světě. Značka se postupem času rozšířila na výrobu dalších produktů, jako interiérové vůně a tělová kosmetika.

Nejznámější parfémy Byredo 

  1. "Gypsy Water": Tato vůně je jednou z nejpopulárnějších vůní od Byredo. Obsahuje dřevité tóny dřeva, bergamot citrus a kadidlo. Je to vůně, která evokuje volnomyšlenkářského a dobrodružného ducha.

  2. "Bal d'Afrique": Tato vůně je inspirována Paříží a Afrikou. Kombinuje esence neroli, africké maruly, černé ambery a citronových listů. Vytváří jedinečnou vůni spojující elegance s exotickým dobrodružstvím.

  3. "Mojave Ghost": Tato vůně je inspirována pouští Mojave v Kalifornii. Obsahuje tóny zimolezu, jasmínu, ambroxanu a santalového dřeva. Navozuje pocit tajemna a opojného prostředí pouště.

  4. "Rose of No Man's Land": Tato vůně je vzdává hold bojovnicím a zdravotním sestrám z první světové války. Obsahuje prvky růže, růžového pepře, růžového dřeva a máty. Je to vůně, která kombinuje sílu a něhu.

  5. "La Tulipe": Tato vůně je čerstvá a květinová, s prvky růže, frezie, třešňového květu a zelených tónů. Evokuje obraz jarních květinových luk.

Značka Byredo si získala značnou popularitu díky svým unikátním vůním a designu. Její produkty jsou oblíbené mezi těmi, kteří hledají kvalitní a originální parfémy s příběhem.

Náš Tip: 

I vy si můžete dopřát luxusní parfém značky Byredo za zlomek ceny díky naším vůním s téměř totožným složením i výdrží!

pure parfemovana voda inspirovana CREED

PURE No.759 

Parfémovaná voda unisex inspirovaná Byredo Gypsy water - 399 Kč/ 50 ml

PURE No.760

Parfémovaná voda unisex inspirovaná Byredo Mojave Ghost - 399 Kč/ 50 ml

Tým KrasneVune.cz

Převodník
parfémů