Zadejte v nákupním košíku do 3. května soutěžní kód LASKA a vyhrajte pobyt na zámku!

Osvěžte svůj jarní den s novým konvalinkovým parfémem!

Konvalinky jsou květiny s bohatou historií a byly využívány v kosmetice a parfémech po celá staletí. V antickém Řecku a Římě byly konvalinky považovány za symbol plodnosti a krásy.Také se věřilo, že konvalinky mají antioxidační vlastnosti a pomáhají bojovat proti stárnutí.

Ve středověku byly konvalinky populární jako ingredience v parfémech a kosmetických přípravcích. V té době byl z konvalinek extrahován esenciálního olej, který se přidával do parfémů a mastí. V roce 1656 byl v Paříži otevřen první parfumérský obchod a konvalinky se staly populární složkou v mnoha parfémech té doby.

V 19. století se parfémy s konvalinkami staly velmi módními, zejména u aristokracie a movitých lidí. V té době se konvalinkové parfémy vyráběly výhradně z konvalinek rostoucích na polích v Grasse, což je region ve Francii, který je dodnes považován za centrum parfému. Konvalinkové parfémy z Grasse se staly velmi ceněnými a jsou dodnes oblíbené po celém světě.

Díky svému jemnému a romantickému aroma jsou konvalinky stále populární a jsou součástí mnoha moderních parfémů a kosmetických přípravků.

Konvalinky mají charakteristickou vůni, která se dá popsat jako sladká, květinová a lehce pudrová. Konvalinkový parfém může mít různé podtóny, jako například ovocný, dřevitý nebo kořeněný. Celkově však konvalinkový parfém dodává nositelce pocit romantiky, svěžesti a ženskosti.

Vyzkoušejte nejlepší konvalinkové vůně

PURE No.2449

Oslava ženskosti a vytříbeného stylu

Pure 2449

Tato výrazná a přitom jemná, nevtíravá parfémovaná voda PURE No.2449  je jak dělaná pro ženy s vytříbeným stylem s romantickou duší. Vonné složky této kompozice včetně tónů konvalinky se ideálně rozvinou v teplejším ročním období, hlavně v jarních měsících. Hodí se na denní nošení i pro speciální příležitosti. Tato parfémovaná voda je inspirovaná vůní Dior J´adore.

 

PURE No.93

Jedinečná ženská vůně s exotickým kouzlem

Pure 93 inspirovano Amouage

Parfémovaná voda pro ženy PURENo.93 je nabitá tajemstvím a smyslností něžných konvalinek. Je vhodná pro denní nošení i výjimečnou příležitost, pro ženy všech věkových kategorií po celý rok. Většina žen však tuto vůni preferuje nosit v chladnějších měsících, nejlépe na jaře. Tato parfémovaná voda je inspirovaná vůní Amouage Gold.

PURE No.404

Magický dotek orientu pro zralé ženy

Pure 404

Parfémovaná voda PURE No.404 si vás získá svou intenzitou, konvalinkovým srdcem, a pozdvihne vás do smyslných orientálních výšek. Je vhodná spíše do chladnějších dnů jara a zimy, ideálně pro slavnostnější příležitosti. Tato parfémovaná voda je inspirovaná vůní Dior Hypnotic Poison.

 

 Náš Tip

SAPHIR - Dárková sada Ambra a Konvalinka

 

Hřejivé květinové opojení

ambra a konvalinka

Dlouhotrvající vůně která vás přenese do květinové zahrady provoněné konvalinkami. Hlavními esencemi této vonné kompozice jsou ambra a jemná konvalinka které vytvářejí dokonalou hřejivou květinovou vůni

Tým Krasnevune.cz

 

Převodník
parfémů