V pátek 29. března mají všechny naše prodejny otevřeno. V pondělí 1. dubna máme otevřeno pouze v Praze na Mostecké.

3 nejlepší parfémy pro Blížence podle hvězd

Třetím znamením zvěrokruhu jsou Blíženci, rozpolcená vzdušná dvojčata.Vládne jim Merkur, planeta komunikace. Blíženci jsou právě známí svou schopností vyjádřit své myšlenky a pocity. Rádi komunikují s ostatními a mají sklony k časté výměně názorů a informací. Mají velký smysl pro humor a jsou často schopni rozveselit ostatní svými vtípky a příběhy.

Blíženci mají rádi osvěžující a lehké vůně, které vyjadřují jejich hravost. Citrusové vůně v kombinaci s bylinami jsou pro Blížence ideální, protože jim dodávají energii a povzbuzují jejich zvědavost.

blíženci znamení zvěrokruhu

Vonné ingredience pro Blížence : grapefruit, zelené jablko, levandule, růže, bylinky a koření jako je anýz

 

Pokud jste se narodili mezi 21.květnem a 20. červnem, nebo chcete Blížence obdarovat parfémem, který si zamiluje, připravili jsme pro vás zaručený tip na parfém pro ženu, muže i unisex..

Vůně pro ženy ve znamení Blíženců

PURE No.6

Podmanivá a neodolatelná svěžest

Pure No.6

 

Parfémovaná voda pro ženy PURENo.6 inspirovaná DKNY Be Delicious sluší ženě, která miluje atmosféru velkých měst, touží žít naplno a zažít dobrodružství a bouřlivé noci. Kombinace pečlivě vybraných ingrediencí vám přinese pocity nevinnosti, neodolatelnosti a tajemna.

 

Vůně pro muže ve znamení Blíženců

PURE No.259

Směs vášně, touhy a vzrušení

 

 Pure 259

 

Pokud žijete naplno a milujete pocit volnosti, pak je pánská parfémovaná voda PURE No.259 inspirovaná Diesel Fuel for Life pro vás jak dělaná. Tato aromatická vůně se sladkými a dřevitými tóny je ideální pro nošení přes den i na večer. Vyniká především v chladnějším počasí

 

Vůně unisex pro oba ve znamení Blíženců

PURE No.3019

Zahalte se do svěžího pohlazení!

Pure 3019

Vonná unisex kompozice byla stvořena pro milovníky cestování a nespoutané duše. Parfémovaná voda PURENo.3019 je inspirovaná vůní Hermes Un Jardin Sur Le Nil a přenese vás do exotických dálek a zaručeně vás osvěží i v těch nejteplejších dnech roku. Je skvělým doplňkem na každodenní nošení, nejlépe na jaře a v létě.

Tým Krasnevune.cz

 

 

Převodník
parfémů