Nechte se unést vůní šeříku: Top 3 parfémy pro romantické duše

Šeříky máme většinou spojené s májem. V mnoha kulturách představuje šeřík krásu a znovuzrození, vítání jara. a nový život. Šeřík patří k nejvoňavějším kvetoucím keřům a právem má výsostní místo v parfémařství. Jeho jemná květinově pudrová vůně s nuancemi medu a zelené svěžesti podobné jasmínu patří ke svěžím, jarním květinovým tónům parfémů.

Vůně šeříku se často používá k navození pocitu nostalgie a romantiky. Šeříková nóta se často kombinuje s jasmínem, růží nebo konvalinkou. Mísí se i s dalšími vůněmi, jako je vanilka, santalové dřevo nebo pižmo.

Nejoblíbenější šeříkové parfémy

EMPLEADA No.5

Neodolatelná květinově - zelená jarní vůně Empleada No.5 pro ženy, inspirovaná  Lanvin Éclat d'Arpège, vás úvodními tóny přivítá nezaměnitelným šeříkem, který se mistrně snoubí se svěží esencí citrusů. Šeřík je dále doplněn esencí zeleného jablka, broskve, lilie, fialky a bílým cedrovým dřevem. Šeřík dodává parfému jemnou, květinovou vůni, zatímco citron, zelené jablko a broskve mu dodávají svěžest a ovocný nádech. Lilie a fialka přidávají další něžnou květinovou nótu, zatímco bílé cedrové dřevo dodává vůni hloubku.

Empleada 5

PURE No.414

Parfémovaná voda pro ženy PURE No.414 inspirovaná vůní Chloe Love je elegantní, romantická a smyslná vůně, která obsahuje šeřík jako jednu z hlavních květinových složek. Jeho vůně je jemná, svěží a přitom smyslná. Kromě šeříku obsahuje vůně hyacint, kosatec, pudrové tóny a pižmo. Šeřík v kombinaci s těmito květinovými tóny vytváří příjemnou a zároveň komplexní vůni, která je ideální pro romantické příležitosti.

Pure 414 (1)

 

 

PURE No.106

Parfémovaná voda pro ženy PURE No.106 inspirovaná vůní Gucci Guilty je moderní, smyslná a provokativní vůně jejíž hlavní složkou je šeřík.Svrchní nóty této jedinečná květinově – orientální vonné kompozice vás okouzlí jiskřivými tóny svěží mandarinky s bergamotem, snobucí se s pikantním růžovým pepřem. V čistě květinovém srdci ucítíte explozi esencí šeříku, růže, něžných fialek a karafiátového oleje. V základu se rozvoní hřejivá ambra, živočišné pačuli, smyslné bílé pižmo, okořeněné špetkou sladké vanilky.

 

Pure 106x

 Tým Krasnevune.cz

 

Převodník
parfémů