3 nejlepší parfémy pro Býky podle hvězd

Býk je zemské znamení ovládané planetou Venuší. Znamení Býka je spojováno s vlastnostmi jako trpělivost, stabilita, smyslnost a přirozenost. Býci jsou často považováni za velmi pevné a stabilní jedince, kteří preferují rutinu a jistotu v životě. Jsou smyslní a milují dobré jídlo, pití, přírodní vůně a komfortní prostředí. Býci jsou také velmi přátelští a loajální a věnují velkou pozornost vztahům, zejména těm, které se týkají rodiny a přátel.

Nejvhodnější vůně pro znamení Býka by měla vyjadřovat jejich smyslnost a přirozenost. Býci milují zemité,dřevité, kořeněné vůně, ale také květinové a ovocné vůně s nádechem vanilky.. 

znamení býk

Vonné ingredience pro Býky : dubový mech, vetiver, růže, grapefruit, ambra, neroli, santalové dřevo, bergamot

 

Pokud jste se narodili mezi 21. dubnem a 21. květnem, nebo chcete Býky obdarovat parfémem, který si zamiluje, připravili jsme pro vás zaručený tip na parfém pro ženu, muže i unisex..

Vůně pro ženy ve znamení Býka

PURE No.27

Pure 27

Parfémovaná voda pro ženy - PURE No.27 inspirovaná vůní Calvin Klein Eternity je moderní a nadčasová symfonie květin. Otevírá se svěžími citrusovými tóny, kterým vévodí mandarinka s jemnými akordy frézie a šalvěje .Následně rozkvétá jako orosená rajská zahrada a rozvoní se konvalinkou, fialkou, lilií, jasmínem, karafiátem a sladkou růží. Jemný nádech santalového dřeva, pačuli a zemité ambry dodává v základu vůni punc jedinečnosti.

 

Vůně pro muže ve znamení Býka

PURE No.156

Pure 156

 

Rafinovaná a sexy orientální parfémovaná voda PURE No.156 inspirovaná Loewe Solo de Loewe vás při prvním přičichnutí osvěží přívalem citrusových tónů a bergamotu, jejichž vůně se elegantně snoubí s intenzivními akordy exotické guavy, vůní francouzské levandule, hřejivým pačuli, rozmarýnem a tóny vzácného kašmírového dřeva. V samotném srdci tepe nečekané spojení svěží máty, aldehydů, tangerinky a koření, které podtrhuje mužnost. Základ tvoří souhra smyslného pižma, dubového mechu, ambry i sladké vanilky.

 

Vůně unisex pro oba ve znamení Býka

PURE No.3004

Pure 3004

Parfémovaná voda PURE No.3004 inspirovaná Calvin Klein One je osvěžující unisex směs zelených a květinových tónů, šťavnatého ovoce a exotických dřevin vás hned v úvodu ohromí lahodnými tóny šťavnaté mandarinky, papáji, svěžího bergamotu a citronu. V srdci následně začne pulzovat květinová harmonie fialky, jasmínu, konvalinky a růže, které dodává jemně kořenitý nádech kořen kosatce a  muškátový oříšek. V základu se ukrývá smyslnost díky hřejivému santalovému dřevu, dubovému mechu, cedru, jantaru a pižmu.

Převodník
parfémů