Nyní ke každé objednávce Parfém na praní 10 ml zdarma!

Můžete si do letadla vzít parfém?

Ano, obecně lze vzít parfém do letadla. Podle TSA je parfémovaná či kolínská voda i další typy vůní pro let zcela v pořádku. Neexistují žádná pravidla, která by cestujícím bránila přibalit si parfém do odbaveného zavazadla. Nicméně platí několik pravidel a omezení, která musíte dodržovat, pokud chcete parfém převážet v kabině letadla v příručním zavazadle.

  1. Omezení tekutin: Platí omezení na převážení tekutin v rámci pravidel pro příruční zavazadla. Většinou platí, že každá tekutina v příručním zavazadle musí být v lahvičce o maximálním objemu 100 ml. Tyto lahvičky musí být umístěny v průhledné a opět uzavřitelném plastovém sáčku o maximální kapacitě 1 litru. 

  2. Celkové množství tekutin: Celkové množství tekutin v průhledném plastovém sáčku by nemělo překročit 1 litr.

  3. Přenášení do kabiny: Při přenášení parfému v příručním zavazadle je nutné jej umístit do průhledného plastového sáčku spolu s dalšími tekutinami, jako jsou šampóny, krémy apod.

  4. Kontrola bezpečnosti: Při procházení bezpečnostní kontrolou na letišti je třeba vytáhnout průhledný sáček s tekutinami z příručního zavazadla a umístit jej na pás během kontroly.

    letadlo

Je důležité si zkontrolovat specifická pravidla a omezení pro přepravu tekutin v příručním zavazadle u dané letecké společnosti, protože některé letecké společnosti mohou mít odlišná pravidla. Pokud si nejste jisti, můžete se zeptat na letišti nebo na webových stránkách letecké společnosti, s jakými omezeními a pravidly musíte počítat pro převážení parfému v letadle. Pokud si chcete být naprosto jistí, můžete si také zakoupit balení parfému, které splňuje pravidla omezení tekutin na palubě.

Doporučujeme na cesty přibalit vzorečky tzv. testery parfémů, které mají navíc tu výhodu, že si můžete zabalit i více vašich oblíbených parfému a střídat je dle nálady, či příležitosti! K moři a k bazénu se hodí svěží lehké vůně, na večerní párty můžete zazářit s daleko intenzivnější vůní.

Velký výběr vzorečků krásných parfémů pro ženy, muže i unisex najdete na našem e-shopu již od 22 Kč

Jednotlivé vzorky parfémů naleznete zde

Sadu vzorků pro ženy naleznete 1 zde , 2 zde

Sadu vzorků mix naleznete zde

Zvažte také koupit cestovní lahvičky s rozprašovačem (atomizérem). V naší nabídce najdete plnitelné rozprašovače , které mají krásný, elegantní design. Jsou vyrobeny z odolného materiálu a při pádu na zem tak nehrozí jejich poškození. Po straně naleznete průhledný indikátor, který vám ihned odhalí, kolik parfému ještě zbývá. Do rozprašovače se vejde 5 ml vašeho oblíbeného parfému.

Rozprašovače naleznete zde

Tým Krasnevune.cz

Převodník
parfémů