Nyní ke každé objednávce Parfém na praní 10 ml zdarma!

Kilian - Historie a současnost luxusních parfémů

Svět parfémů je plný legendárních jmen a značek, ale mezi nimi se vyjímá značka Kilian Hennessy. Kilian, založený v roce 2007, se rychle stal symbolem luxusu a špičkového parfumářství. Jeho zakladatel, Kilian Hennessy, pochází z prestižní rodiny výrobců koňaku Hennessy, a to se odrazilo v jejich přístupu k vytváření exkluzivních parfémů. Dnes si tato značka vydobila zasloužené místo mezi nejprestižnějšími jmény v parfumářství.

Historie značky Kilian

Kilian Hennessy, vnuk slavného Maurice Hennessyho, vyrůstal v prostředí, kde luxus a kvalita byly na denním pořádku. To mu poskytlo pevný základ pro jeho budoucí kariéru v parfumářství. Po studiu na prestižní univerzitě v Paříž,i a získání diplomu v oboru komunikace a umění,se Kilian rozhodl realizovat svou vášeň a stát se parfumérem.

Jeho začátky byly spojeny se spoluprácí s velkéými parfumářskými domy, kde získal cenné zkušenosti a dovednosti potřebné pro tvorbu vlastní značky. V roce 2007 se Kilian Hennessy rozhodl vydat na vlastní cestu a založil značku Kilian. Jeho cílem bylo vytvořit exkluzivní a luxusní parfémy, které by byly zároveň inovativní a jedinečné.

Filozofie značky Kilian

Kilian Hennessy se vždy řídil filozofií, že parfém by měl být více než jen vonnou esencí. Měl by vyprávět příběh a vytvářet nezapomenutelné zážitky. To se promítá do jeho tvorby, kde každý parfém má vlastní příběh a koncept. Jeho vůně jsou často inspirovány uměním, historií a kulturou.

Kilian také klade důraz na kvalitu surovin a řemeslnou práci. Jeho parfémy obsahují nejvyšší koncentrace esencí, což zajišťuje dlouhotrvající a intenzivní vůni. Balení parfémů Kilian jsou rovněž jedinečná a luxusní, často zdobená různými designovými prvky.

Značka Kilian dnes

Kilian rychle si získal světovou pozornost svou kreativitou a kvalitou. Jeho parfémy jsou oblíbené nejen u celebrit, ale i mezi parfémovými nadšenci do po celém světě. Značka Kilian se rozrostla na celosvětovou úroveň a má obchody a prodejní místa ve vybraných luxusních destinacích.

Kromě trvalé řady parfémů Kilian pravidelně uvádí na trh limitované edice a spolupracuje s umělci a designéry na speciálních kolekcích. Tímto způsobem udržuje značka Kilian svou kreativitu a originalitu.

Ikonické parfémy značky Kilian

Značka Kilian je známá svými ikonickými parfémy, které získaly velkou popularitu a jsou považovány za klenoty ve světě parfémů. 

  1. Good Girl Gone Bad: Tato vůně je jednou z nejznámějších a nejpopulárnějších vůní Kilian. Je to smyslná a svůdná vůně, která kombinuje květinové tóny s pikantními akcenty.

  2. Black Phantom - Memento Mori: Tato unikátní vůně se inspiruje pirátskou tematikou a obsahuje tóny kávy, rumu a cukru, což ji činí záhadnou a bohatou.

  3. Love, Don't Be Shy: Tato sladká vůně je známá svými tóny květinového medu, pomeranče a pomerančového květu. Je to nádherně sladká vůně s přesahem do nostalgie.

  4. Straight to Heaven: Tato vůně je dřevitě-kořeněná a má tóny pačuli, rumu a vanilky. Je to vůně s nádechem luxusu a výjimečnosti.

  5. Liaisons Dangereuses: Tato vůně kombinuje květinové a kořeněné tóny a vytváří svůdnou atmosféru. Je to vůně, která vyvolává myšlenky na tajné setkání.

  6. Moonlight in Heaven: Tato svěží a exotická vůně má tóny manga, rýže a kokosu. Je to vůně, která evokuje romantiku tropických nocí.

  7. Vodka on the Rocks: Tato vůně je osvěžující a má tóny hořkého citronu, kardamomu a kašmíru. Je to vůně s výraznou mužskou notou.

  8. Sacred Wood: Tato dřevitá vůně obsahuje santalové dřevo a cypřišový olej. Je to vůně, která vyzařuje klid a mystiku.

  9. Voulez-Vous Coucher Avec Moi 

    Parfém Kilian s názvem "Voulez-Vous Coucher Avec Moi" je jedním z nejikoničtějších výrobků této luxusní parfemářské značky. Jeho název je přeložen do češtiny jako "Chceš  se mnou spát?" a samotná vůně přesně vyjadřuje smyslnost a svádění.

    Tato vůně vytváří záhadnou a vášnivou atmosféru, která okamžitě upoutá pozornost. Je to orientální květinová vůně s nádechem luxusu a exkluzivity. 

    Obsahuje:

    1. Bergamot: Vůně začíná svěžím a osvěžujícím tónem bergamotu, který dodává výchozímu akordu jiskření a lehkost.

    2. Růži: V srdci vůně dominuje krásná a bohatá růže. Je to květina, která je často spojována s romantikou a vášní.

    3. Kosatec: Iris přidává do vůně hloubku a smyslnost. Je to složka, která dává vůni sametovou texturu.

    4. Vanilku: Vanilková báze zajišťuje hladkou a sladkou povahu vůně. Je to tato složka, která vytváří smyslný a podmanivý závěr.

    Celkově má "Voulez-Vous Coucher Avec Moi" velmi bohatý a smyslný charakter. Je to vůně, která se hodí pro večerní příležitosti a romantická setkání. Je svůdná a elegantní, a zároveň v sobě nese nádech tajemství. Tato vůně je výrazem ženské sebedůvěry a smyslnosti, a proto je tak oblíbená mezi milovnicemi luxusní parfumérie.

    Náš Tip!

    Vyzkoušejte parfémovanou vodu s podobným složením jako Kilian Voulez-Vous Coucher Avec Moi za zlomek ceny!

    PURE No.793

    50ml/ 399 Kč

    pure parfemovana voda inspirovana CREED

Závěr

Kilian je jedním z těch mála parfumářských domů, které dokážou spojit historii, luxus a umění do jedinečného zážitku. Kilian Hennessy vytvořil značku, která zanechává nezapomenutelný dojem a dává nám možnost nosit naší osobní vůni, která vypráví náš vlastní příběh. Jeho parfémy  nejen krásně,  ale  vzbuzují emoce, a to je to, co je dělá tak jedinečnými a ceněnými na celém světě.

Tým KrasneVune.cz

Převodník
parfémů