Nyní ke každé objednávce Parfém na praní 10 ml zdarma!

Amber Aoud od Roja Dove: Parfém, který očaruje vaše smysly

Svět parfémů je plný tajemství a příběhů, a jedním z nejuznávanějších parfémářských domů na světě je Roja Dove. Jeho parfémy jsou známé pro svou výjimečnou kvalitu, komplexmost a luxusní ingredience, které se používají k jejich výrobě. Jedním z nejvyhlášenějších parfémů  je Amber Aoud, který přináší smyslnou a fascinující vůni, která vás okouzlí.

Roja Dove: Mistr parfémářství

Roja Dove je renomovaný parfumér s mimořádným talentem a vášní pro tvorbu vůní. Jeho kariéra začala v luxusním oddělení v obchodím domě Harrods v Londýně, kde se stal prvním svobodným parfumérem na světě. Později se stal globálním velvyslancem pro několik prestižních parfémových značek a nakonec založil svůj vlastní parfémářský dům - Roja Parfums.

Roja Dove je známý svou schopností pracovat s nejkvalitnějšími surovinami na světě. Každá jeho vůně je důkladně promyšlená, a skládá se z několika desítek až stovek různých ingrediencí, což dává jeho parfémům jedinečnou komplexnost a hloubku.

Amber Aoud: Tajemná a smyslná vůně pro ženy i muže

Roja Parfums Amber Oud

Amber Aoud je jedním z nejpozoruhodnějších parfémů od Roja Dove. Tato unisex vůně byla poprvé uvedena na trh v roce 2012 a od té doby se stala ikonou luxusu a elegance. V Amber Aoud se setkávají dva hlavní prvky - ambra a oud.

Ambra je dlouho uznávanou surovinou v parfémářství a je známá svou hřejivou, sladkou a tajemnou vůní. Oud je naopak dřevitou esencí, získávanou ze dřeva agarovníku, která přidává vůni smyslnou hloubku.

V Amber Aoud se tyto dvě suroviny spojují do jedinečné harmonie. Výsledkem je vůně, která očaruje vaše smysly. V úvodu vonné kompozice ucítíte svěžest bergamotu a citronu, která postupně ustupuje teplému nádechu ambry. V srdci vůně vládne královská růže, oud v základu přidává do vůně dřevitou notu, která vytváří dojem elegance a luxusu.

Závěr

Roja Dove a jeho parfém Amber Aoud jsou symbolem luxusu a výjimečnosti v parfémářském světě. Pokud jste milovníkem parfémů a toužíte po vůni, která vás okouzlí a přenese do světa luxusu, pak by Amber Aoud od Roja Dove měl být vaší první volbou. Tato vůně je symbolem elegance a smyslnosti a jistě vás nezklame. Roja Dove a jeho parfémy jsou důkazem toho, že parfémářství je uměním a vášní, která může vytvořit něco opravdu výjimečného.

Naš Tip!

Vzhledem k vysoké ceně tohotu parfému, která se pohybuje okolo 14.000 Kč za 100 ml vám nabízíme naši parfémovanou vodu, která má podobné složení a voní téměř totožně jen za 399 Kč/50 ml.

Stačí vyzkoušet! Vzorek vůně u nás pořídíte již za 29 Kč. 

UNIQ No.784

uniq 784

Tým KrasneVune.cz

Převodník
parfémů