Nyní ke každé objednávce Parfém na praní 10 ml zdarma!

3 nejlepší parfémy pro Váhy podle hvězd

Znamení Váhy je sedmým znamením zvěrokruhu a je ovládáno  planetou Venuše.  Váhy jsou známé svou touhou po harmonii a vyváženosti ve všem, co dělají. Chtějí, aby jejich život i vztahy byly v rovnováze, a jsou ochotni dělat kompromisy, aby toho dosáhly.

Pokud jde o parfémy, Váhy obvykle preferují  vůně s vyváženou směsí sladkých a svěžích tónů, například vanilkou, medem, a citrusovými tóny.

znameni vahy parfemy

Vonné ingredience pro Váhy:  med, vanilka, citrusy (mandarinka, klementinka), tuberóza, santalové dřevo

 

Pokud jste se narodili mezi 23. zářím  a 23. říjnem, nebo chcete Váhy obdarovat parfémem, který si zamiluje, připravili jsme pro vás zaručený tip na parfém pro ženu, muže i unisex..

Vůně pro ženy ve znamení Váhy

PURE No.499

Sladce pikantní koktejl květin a medu

Pure 87

Parfémovaná voda PURENo.499 inspirovaná Jean Paul Gaultier Scandal je sladká a intenzivní vůně s květinovými podtóny pro odvážné ženy. Nosit se doporučuje především na večer a speciální příležitosti. Dejte vyniknout svému sexappealu!

Vůně pro muže ve znamení Váhy

PURE No.185

Elixír divoké svěžesti a živočišné smyslnosti

 

 pure parfemovana voda inspirovana CREED

Pánská parfémovaná voda PURENo.185, inspirovaná Paco Rabanne Invictus  je stvořena pro dynamické muže, kteří překypují energií. Je vhodná na každodenní nošení do práce i na sportovní aktivity, nejlépe vynikne v chladnějších měsících. Vyzkoušejte tuto vůni a ukažte světu svou pravou tvář, která nezapře mužnost a sílu!

 Vůně unisex pro oba ve znamení Váhy

PURE No.793

Vůně tajemná jak noční obloha posetá hvězdami

 

pure parfemovana voda inspirovana CREED

S unisex parfémovanou vodou PURE No.793, inspirovanou Kilian Voulez-Vous Coucher Avec Moi provoníte své tělo jemnou květinově orientální vůní.Vůně se hodí k celoročnímu nošení pro všechny příležitosti, obzvláště vynikne večer.

 Tým Krasnevune.cz 

 

 

 

 

Převodník
parfémů