Zadejte v nákupním košíku do 3. května soutěžní kód LASKA a vyhrajte pobyt na zámku!

Jakými parfémy přivítat jaro?

Na jaru toho máme tolik rádi - delší dny a večery, odhození těžkých zimních kabátů a bot, a ten pocit, když po dlouhé, pochmurné zimě poprvé ucítítme na kůži sluneční paprsky. Obměna parfému každého čtvrt roku je oblíbený způsob, jak optimisticky přivítat nové ročníh období. Speciálně jaro - období nových začátků, změn a obnovy. 

I přesto, že většinu z nás přitahují hřejivé a útulné tóny, které jsou součástí podzimních a zimních vůní, v březnu jsem připraveni je vyměnit za lehčí a svěžejší jarní parfémy. Jarní vůně bývají nejčastěji květinové. Parfémy s tóny fialky, lilie, kosatce, růže, pivoňky a jasmíu vám pomohou zahájit novou sezónu s patřičným slunečným optimismem.

Jste připraveni dopřát si novou vůni na jaro? Máme pro vás skvělé tipy!

Dokonalá jarní vůně pro ženy

Pure No.496

299,-Kč /50 ml

Pure No.496Svůdný tanec pivoněk, růží a pižma můžete zažít s parfémovanou vodou PURE No.496. Vůně je inspirovaná Dior Blooming Bouquet a je ideální pro každodenní nošení v jarních měsících.

Probuďte se jako jarní příroda i vy!

 

Dokonalá jarní vůně pro muže

Pure No.178

299,-Kč /50 ml

Pure No.178

Pánská parfémovaná voda PURE No.178 je inspirovaná Versace The Dreamer a je určena muži, který často a rád sní s otevřenýma očima, hledá nové ideály krásy a žije v harmonii s přírodou. Vůně je vhodná k dennímu i večernímu nošení po celý rok, nejlépe však vynikne v jarních chladnějších dnech.

Splňte si ty nejtajnější jarní sny a fantazie!

 

Dokonalá jarní unisex vůně pro oba

Pure No.918

299,-Kč /50 ml

Pure No.918

 

Parfémovaná voda unisex PURE No.918 inspirovaná Tom Ford Tubéreuse Nue je určena sebevědomým ženám a mužům s vlastním stylem. Nejlépe vynikne nejlépe v závěru dne.

Zahalte se do intenzivní sexuální aury, která se probouzí za jarního soumraku!

Tým Krasnevune.cz

Převodník
parfémů