Zadejte v nákupním košíku do 3. května soutěžní kód LASKA a vyhrajte pobyt na zámku!

3 nejpopulárnější parfémy Ariany Grande

Ariana Grande je americká herečka a zpěvačka, která se proslavila  i jako návrhářka. Vytvořila již 13 parfémů pod svoji značkou Ariana Grande. První parfém uvedla na trh v roce 2015 a nejnovější je z roku 2022. Její vůně vznikly ve spolupráci s parfuméry Jérôme Epinette a Clement Gavarry.

Ariana Grande je známá tím, že tvoří optimistické a "bublavé" sladké vůně, které jsou stejně báječné jako ona na pódiu. Není nic cukrkandlovějšího než Ariana Grande. Je vzorem a inspirací pro miliony svých fanoušků. Její vůně krásně odrážejí její způsob líbivé a přístupné zábavy. S přihlédnutím k této skutečnosti se mnoho jejích nejlepších vůní příznačně řadí mezi gurmánské.

Například marshmallow je výrazným tónem téměř ve všech vůních Ariany Grande. Zpěvaččiny vůně jsou většinou také cenově velmi dostupné, takže jsou skvělou volbou pro pro teenagerky i pro mladé ženy - a prakticky se hodí pro jakoukoli příležitost po celý rok.

Podívejte se na 3 nejlepší dámské parfémy Ariany Grande:

1. ARIANA GRANDE ARI
Ariana Grande ARI

Sladká květinově – ovocná vůně, která byla uvedena na trh v roce 2015 vás přivítá ovocnou explozí sladkých malin, šťavnaté hrušky a svěžího grapefruitu. V květinovém srdci vyniká krémové aroma vanilovníku, mísící se s konvalinkou a růží. Smyslným základem se prolíná gurmánská vůně sladkých marshmallow s erotizujícím pižmem a vzácnými dřevinami.

Vyzkoušejte naší alternativní vůni EMPLEADA No.10 jen za 299 Kč/50ml

2. ARIANA GRANDE CLOUD

ARIANA GRANDE CLOUDSladká gurmánská vonná kompozice s ovocnými a květinovými tóny byla uvedena na trh v roce 2018. Nadchne hned v prvním okamžiku kombinací levandule, sladké hrušky a svěžího bergamotu. V lahodném srdci se snoubí kokosový krém se šlehačkou, pralinkami a exotického vanilovníku. Labužnické střední tóny zvolna střídá elegantní základ, vytvořený ze smyslného pižma a vzácných dřevin.

Vyzkoušejte naší alternativní vůni EMPLEADA No.11 jen za 299 Kč/50ml

3. ARIANA GRANDE THANK U, NEXT

ARIANA GRANDE THANK U, NEXT

Květinově – ovocná kompozice byla uvedena na trh v roce 2019. Otevírá se lahodnou vůní divokých malin a sladké hrušky. V krémovém srdci se dokonale snoubí kokos s jemnými okvětními lístky růžové růže. Základem vonné kompozice je gurmánské aroma makronek, které jí propůjčují hravou ženskost, a smyslné tóny delikátního pižma.

Vyzkoušejte naší alternativní vůni EMPLEADA No.12 jen za 299 Kč/50ml

Tým Krasnevune.cz

 

Převodník
parfémů