Zadejte v nákupním košíku do 3. května soutěžní kód LASKA a vyhrajte pobyt na zámku!

3 nejlepší parfémy pro Berany podle hvězd

Beran je ohnivé znamení a jeho vládnoucí planetou je Mars. Mezi 21. březnem a 20. dubnem se rodí ti nejvášnivější a nejintenzivnější lidé zvěrokruhu. Zároveň jsou však upřímní a velkorysí a bezmezně se věnují těm, které milují. Jejch energie nepřipouští žádné limity ani omezení, protože oni jsou těmi, kdo rozhodují. Někdy jsou tato rozhodnutí impulzivní, ale téměř vždy jsou správná.

Berani celkově milují vůně, které odrážejí jejich odvážnou a sebevědomou osobnost, ať už jsou dřevité, kořeněné nebo svěží a citrusové. Tyto vůně jim pomáhají cítit se pod kontrolou, být plní energie a dodávají jim pocit mladosti.

Znamení horoskopu Beran

 

Vonné ingredience pro Berany : neroli, citrusy, vanilka, tabák, pižmo, černý pepř, ambra 

 

Pokud jste se narodili mezi 21. březnem a 20. dubnem, nebo chcete Berany obdarovat parfémem, který si zamiluje, připravili jsme pro vás zaručený tip na parfém pro ženu, muže i unisex..

Vůně pro ženy ve znamení Berana

PURE No.416

Pure No.416

Parfémovaná voda PURENo.416 je esencí ženskosti a je určená ženám, které miluji luxus a styl. Je inspirovaná vůní Versace Yellow Diamond.Hodí se na každodenní nošení v teplých jarních dnech. Vyzkoušejte i vy, tuto svůdnou svěží vůni a podtrhněte svůj beraní šarm!

Vůně pro muže ve znamení Berana

PURE No.161

Pure No.161

Pánská parfémovaná voda PURE No.161 je určena pro muže, pravého gentlemana, který ví, co od života očekávat a vychutnává si každý den plnými doušky.Je inspirovaná vůní Calvin Klein Euphoria Man a je pro muže, který svým šarmem dokáže okouzlit každou ženu. Vůně je vhodná na každodenní nošení do práce, na sport i zábavu po celý rok. Podtrhněte svou opravdovou beraní osobnost!

 

Vůně unisex pro oba ve znamení Berana

PURE No.3007

Pure No.3007

S touto originální unisex parfémovanou vodou, PURENo.3007(=207), zaručeně vystoupíte z davu. Vůně je inspirovaná Tom Ford Tobacco.Vanille a je Iideální pro stylové a charizmatické muže, ale i jejich odvážné drahé polovičky. Vůně se hodí spíše pro speciální příležitosti v zimním a jarním období, kdy nejlépe vynikne. Vyzkoušejte vůni, která nedává spát, na kterou musíte stále myslet a vědomě ji vychutnávat!

Tým Krasnevune.cz

Převodník
parfémů