Zadejte v nákupním košíku do 3. května soutěžní kód LASKA a vyhrajte pobyt na zámku!

5 nejlepších parfémů pro muže

Hledáte mužnou vůni, která by vyhovovala vaší osobnosti a stylu? Pokud je odpověď "ano", pak pokračujte ve čtení tohoto článku, protože níže vám přinášíme seznam s 5 nejlepšími parfémy pro muže. Můžete vyzkoušet i parfémované vody inspirované těmito světovými parfémy za zlomek ceny.Objevte je všechny!

1. AVENTUS BY CREED

4900 Kč/ 50 ml

Vytvořená jednou z nejmódnějších značek, tato vůně vede náš seznam nejlepších mužských parfémů. Aventus by Creed má zástupy příznivců a je považován za jeden z celosvětově nejprodávanějších parfémů. Není se čemu divit! Jeho vůně plná ovocných chyprových tónů je nádherná a vybízí k nezapomenutelnému čichovému zážitku.Je skutečným symbolem elegance a mužného svádění.

PURE No.214

Parfémovaná voda inspirovaná Aventus by Creed

 399 Kč/ 50 ml

PURE 214

 

2. SAUVAGE BY DIOR

 2000 Kč/ 50 ml

Parfémy od Diora pro muže patří k nejlepším na světě, a proto budou vždy vynikající volbou při nákupu. V rámci kolekce tohoto domu parfémů se pánská toaletní voda Sauvage by Dior, stala jednou z nejlepších světových vůní se svěžím nádechem inspirovaným otevřenými prostory, a je bezpochyby parfémem, který by měl mít ve svém šatníku každý muž. Jeho vonné tóny levandule, pepře, anýzu, muškátového oříšku, bergamotu a ambroxu poskytují jedinečný aromatický zážitek.

PURE No.253

Parfémovaná voda inspirovaná Sauvage by Dior

 299 Kč/ 50 ml

Pure 2533

3. TERRE DE HERMÈS

 1400 Kč/ 50 ml

Terre de Hermès , jemná a dlouhotrvající vůně parfému, stvořená pro muže, kteří mají rádi dobrodružství a nekladou si žádné meze. Má především citronový aromatický nádech, který se mísí s dřevitými tóny. V roce 2007 získala tato vůně cenu za nejlepší pánský parfém v soutěži FiFi Awards, což je těžko získatelné ocenění, které má jen málokdo.

PURE No.181

Parfémovaná voda inspirovaná Therre De Hermes

 299 Kč/ 50 ml

PURE No.181 parfémovaná voda

4. FAHRENHEIT BY DIOR

 1500 Kč/ 50 ml

Farenheit by Dior  nabízí svůdnou vůni, které lze dosáhnout pouze díky kombinaci kůže, dřeva a květin. Její dřevitý a svěží nádech je výsledkem spojení tónů levandule, květu hlohu, muškátového oříšku, karafiátu, jasmínového koženého pižma a velkého množství dalších ingrediencí, které dokázal v jediném parfému smíchat pouze Dior.

PURE No.148

Parfémovaná voda inspirovaná Fahrenheit by Dior

 299 Kč/ 50 ml

PURE No.148

5. STRONGER WITH YOU BY ARMANI

 1200 Kč/ 50 ml

Konečně mezi nejlepšími světovými vůněmi pro muže najdeme Stronger With You od Armaniho . Armani je synonymem mužnosti a není divu, že tato parfémovaná voda vévodí žebříčku oblíbenosti. Je podmanivá, silná a elegantní. Tento parfém je výsledkem kombinace silných ingrediencí, které byly pečlivě vybrány, jako jsou kardamom, máta, meloun, ananas, levandule, kaštan, cedr, guajakové dřevo a skořice. Božská vůně s aromatickými akordy, které poskytují onen kontrast mezi extravagancí a jemností.

PURE No.227

Parfémovaná voda inspirovaná Stronger With You by Armani

 299 Kč/ 50 ml

 Pure 227

Tým Krasnevune.cz

Převodník
parfémů