Zadejte v nákupním košíku do 3. května soutěžní kód LASKA a vyhrajte pobyt na zámku!

3 nejlepší parfémy pro Ryby podle hvězd

Ryby jsou dvanácté, poslední znamení horoskopu a vládne jim planeta Neptun. Lidé ve znamení Ryb jsou snílci a bohémové a rádi si užívají drobných radostí života. Zvláště pokud jsou sdílené.Charakterizuje je něžnost a romantika. Oplývají kreativitou a neomezenou fantazií, jsou nejcitlivějším ze všech znamení zvěrokruhu. Dokonalý parfém pro zrozence ve znamení Ryb bude svůdný, opojný a hřejivý.

ryby znamení zvěrokruhu

 

 

Vonné ingredience pro Ryby: citrusy, jablko,levandule, ambra, pižmo, dřevité tóny, vanilka

Pokud jste se narodili mezi 21. únorem a 20. březnem nebo chcete Ryby obdarovat parfémem, který si zamilují, připravili jsme pro vás zaručený tip na parfém pro ženu, muže i unisex..

Vůně pro ženy ve znamení Ryb

PURE No.16

Pure 16

 

Fascinující vůně plná šarmu a ženské svůdnosti vás přenese na sicilské pláže. Zažijte pocit nespoutanosti a svobody s parfémovanou vodou PURENo.16. inspirovanou vůní DOLCE & GABBANA LIGHT BLUE. Svěžest v kombinaci se svůdnými tóny ambry a pižma vám dodají potřebnou dávku sebevědomí a tajemnosti. Přestože tato osvěžující citrusová vůně plná je vhodná především na léto, můžete si mořský vánek a slunce vychutnávat po celý rok!

 

Vůně pro muže ve znamení Ryb

PURE No.199

Pure 199

Pánská parfémovaná voda PURENo.199 inspirovaná VERSACE EROS je určena pro sebevědomého a charismatického muže, který je vášnivý a vždy neodolatelný. Hodí se do práce, na sport i na milostné schůzky. Nejlépe vynikne v teplejších měsících. Tajemné tóny této vůně zaujmou každou ženu!

 

 Náš Tip pro všechny Ryby

PURE No.3012

Pure 3012

 Tato citrusově – aromatická vonná kompozice PURE No.3012 inspirovaná TOM FORD NEROLI PORTOFINO v sobě ukrývá aroma osvěžujícího vánku, křišťálově čistého moře a přímořských rostlin. V úvodu vás ohromí svěží tóny bergamotu a citrusů zjemněných aromatickou levandulí, myrtou a rozmarýnem. V květinovém srdci se snoubí pomerančový květ s neroli, něžným jasmínem a pittosporum. V základu vůně ucítíte smyslné aroma ambry a božské anděliky.

Tým Krasnevune.cz

 

Převodník
parfémů