Nyní ke každé objednávce Parfém na praní 10 ml zdarma!

3 nejlepší parfémy pro Panny podle hvězd

Šestým, zemským znamením zvěrokruhu jsou Panny, kterým vládne Merkur. Panny jsou často vnímány jako pragmatické, pracovité a smysluplné osoby, které hledají harmonii a řád ve svém každodenním životě.

Pokud jde o parfémy, Panny obvykle preferují jemné a elegantní vůně, které reflektují jejich praktický a puntíčkářský charakter. 

znamení panna

Vonné ingredience pro Panny:  zelené jablko,  šalvěj,  broskev,  grep,  santalové dřevo, levandule, kardamom
 

Pokud jste se narodili mezi 23. srpnem  a 22. zářím, nebo chcete Panny obdarovat parfémem, který si zamiluje, připravili jsme pro vás zaručený tip na parfém pro ženu, muže i unisex..

Vůně pro ženy ve znamení Panny

PURE No.6

Dobrodružná a nespoutaná

Právě takové ženě je určena parfémovaná voda PURENo. 6 , inspirovaná vůní DKNY Be Delicious. Ženě, která miluje atmosféru velkých měst, touží žít naplno a zažít dobrodružství a bouřlivé noci. Kombinace pečlivě vybraných ingrediencí vám přinese pocity nevinnosti, neodolatelnosti a tajemna. Pro ženy každého věku, díky plnýcm citrusovým tónům je vhodná především pro jarní a letní období.

Pure 87

Vůně pro muže ve znamení Panny

PURE No.227

Když věříte v lásku na první pohled

Pánská parfémovaná voda PURENo.227 inspirovaná Armani Emporio Stronger With You byla stvořena pro moderního elegantního muže, který žije přítomností. Je silnější po boku ženy a dokáže ji vykouzlit kdykoliv úsměv na tváři. Vůně se hodí na každodenní nošení do práce, zábavu, ale i na milostné schůzky po celý rok. Vyzkoušejte lásku na první přivonění!

 pure parfemovana voda inspirovana CREED

 Vůně unisex pro oba ve znamení Panny

Empleada No.3

Lahodná ovocná lehkomyslnost

Unisex parfémovaná voda Empleada No.3, inspirovaná vůní Tom Ford Bitter Peach je stvořena pro ženy a muže, kteří si zakládají na unikátnosti, luxusu a osobitosti. Vůně se hodí především do teplejších měsíců a je vhodná pro každou příležitost.

pure parfemovana voda inspirovana CREED

 Tým Krasnevune.cz 

 

 

 

 

Převodník
parfémů