Levnější ceny u nás letos už nenajdete. Nakupte si světové vůně se slevou až 60 procent!

3 nejlepší parfémy pro Lvy podle hvězd

Pátým, ohnivým znamením zvěrokruhu jsou Lvi, kterým vládne Slunce. Lev je považován za velmi charismatické, sebevědomé a hrdé znamení. Lidé narození ve znamení Lva mají často výraznou osobnost a rádi se ocitají ve středu pozornosti. Jsou energičtí, ambiciózní a mají silnou vůli, což jim pomáhá dosahovat svých cílů.

Pokud jde o parfémy, které se hodí pro Lvy, jsou to především výrazné, exotické a svěží vůně. Lev ocení vůně, které mu pomohou vyjádřit jeho sebevědomí a odvahu.

znameni_lev

Vonné ingredience pro Lvy: citrusové plody, cedr, pačuli, zázvor, výrazné květinové tóny jasmínu a mučenky, kokos
 

Pokud jste se narodili mezi 23. červencem  a 22. srpnem, nebo chcete Lvy obdarovat parfémem, který si zamiluje, připravili jsme pro vás zaručený tip na parfém pro ženu, muže i unisex..

Vůně pro ženy ve znamení Lva

PURE No.85

Hypnotizující a čarovná esence

Okouzlující orientálně – dřevitá vůně pro ženy, jejíž podstatou je kombinace magických tónů mučenky, které se přelévají do srdce, naplněného opojným jasmínem a sladkou gardénií.Parfémovaná voda PURE No.85 je inspirovaná vůní Lancome Hypnose.

 

Pure No.85Vůně pro muže ve znamení Lva

PURE No.271

Vášnivě pikantní koktejl mužnosti a svěžesti

Velmi lehká, a zároveň dynamická, orientálně - dřevitá kompozice pro muže se v úvodu představí souzvukem svěžích citrusových esencí, snoubících se s divokým bergamotem a sladkou broskví. Francouzský šarm svrchním nótám dodává levandule.Parfémovaná pánská voda PURE No.271 je inspirovaná vůní Chanel Allure Homme

Pure 271

 

Vůně unisex pro oba ve znamení Lva

PURE No.901

Jasná a jiskrná vůně prosluněného ostrova

Úvod ambrově – květinové unisex vonné kompozice překvapí netradičním aroma delikátních pistácií okořeněných lehce štiplavým, ale něžným růžovým pepřem, jiskřivým bergamotem a kořeněným kardamomem. Parfémovaná voda PURE No.901 je inspirovaná vůní Tom Ford Soleil Blanc

 

Pure 901

Tým Krasnevune.cz

Převodník
parfémů