3 nejlepší parfémy pro Kozorohy podle hvězd

Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn. Zrozenci tohoto znamení stojí nohama pevně na zemi, mají pevnou vůli, a když si za něčím jdou, tak jim nic nemůže stát v cestě. Velmi si potrpí na tradice, nostalgii a rodinné teplo, proto by jejich vůně měla být výrazná a hřejivá. Vhodné jsou zemité, bylinné vůně s ingrediencemi jako je vetiver a dobře vyzrálé pačuli. Stejně jako některá z vonných dřevin, jako je cedr, jalovec, santalové či jedlové dřevo. Obecně platí, že "mužné" vůně jsou pro Kozoroha přitažlivější, ale pokud vám více vyhovují tradičně "ženské" vůně, doporučujeme přidat malou dávku růže, magnólie a frézie. Sladké nebo gurmánské vůně nejsou obecně šálkem čaje Kozorohů, proto se drží dál od všeho, co je přiměje vonět jako dortík.

znamení kozoroh

Vonné ingredience pro Kozorohy: cedr, santalové dřevo, pačuli, vetiver, růže, magnólie, jalovec, mech

Pokud jste se narodili mezi 22. prosincem a 19. lednem nebo chcete Kozoroha obdarovat parfémem, který si zamiluje, připravili jsme pro vás zaručený tip na parfém pro ženu, muže i unisex..

Vůně pro ženy ve znamení Kozoroha

Pure 433 parfémovaná voda inspirovaná Armani Sí

PURE No.433

 

Rybízově-vanilková  esence ženskostí s dřevitým základem je inspirováná vůní ARMANI SÍ .Ohromí vás již při prvním přičichnutí. Zpočátku ucítíte intenzivní a lehce nasládlé aroma černého rybízu, poté se rozehraje koncert jarní frézie a královny růže, který doznívá v základu sladkými tóny vanilky, dřevitým aromatem ambroxanu a smyslným pačuli

Vůně pro muže ve znamení Kozoroha

Pure No.155 parfémovaná voda pro muže

PURE No.255

Intenzivní, avšak nevtíravá, aromaticko-fougerová parfémovaná voda inspirovaná LOEWE ESSENCIA se představí směsí pečlivě vybraných ingrediencí, která vás zaujme hned prvním tóny. Dominují zde zelené tóny, výrazné aroma jalovcových bobulí, podbarvené svěžími podtóny citronu a bergamotu protkané francouzskou levandulí. Šalvěj a borovice dodávají nezaměnitelnou vůni lesa. Ta se prolíná i do samotného základu, podpořena jedlí, cedrem a dubovým mechem. O hřejivé a svůdné tóny se postará pačuli.

Náš Tip pro všechny Kozorohy

PURE 760 inspirováno BYREDO MOJAVE GHOST

PURE No.760

Výjimečná vonná Unisex kompozice inspirovaná BYREDO MOJAVE GHOST se otevírá lehce pižmovými tóny semen aromatické květiny ambrette a svěžích plodů nasládlé jamajské zapoty (sapodilla). V srdci vládne delikátní lehce pudrová fialka, hřejivé santalové dřevo a okouzlující magnolie. V základu se prolínají tóny hřejivého pižma, pravé ambry a elegantního cedrového dřeva.

 

Převodník
parfémů