Z technických důvodů je až do odvolání uzavřena naše prodejna v Brně (OC Letmo)

Vaše vlastní oáza klidu: 5 kroků k dokonalým domácím lázním!

Není nad to nechat se po dlouhém a stresujícím dni hýčkat v domácích lázních. I pouhé nanesení masky nebo občasná masáž mohou být příjemné. Věnujte trochu času vytvoření relaxačního lázeňského prostředí, které vám umožní skutečně si odpočinout.

Postupujte podle následujících jednoduchých kroků, abyste se cítili klidně a uvolněně:

KROK 1: Udělejte si pohodu
Prvním krokem při vytváření dokonalých domácích lázní je nastavení pozitivní mysli. Zapalte několik vonných svíček a rozmístěte je po celém domě. Nezapomeňte si vybrat vůně, které vás nejvíce uvolní. Nyní už jen ztlumte světla a pusťte relaxační hudbu.

KROK 2: Připravte si relaxační koupel
Nezbytnou součástí každé domácí lázně je vana naplněná teplou vodou.Skvělým společníkem jsou šumivé koule do koupele, které se postupně rozpouštějí a provoní tělo i vaší koupelnu. Ujistěte se, že máte vše, co potřebujete pro opravdovou relaxační koupel. Kolem vany také rozestavte několik svíček, abyste vytvořili jedinečnou atmosféru.

relax

KROK 3: Obličejová maska
Kvalitní pleťová maska je základ. Pokud hledáte masku se správnou strukturou a vhodnou pro váš typ pleti, vyzkoušejte 100% přírodní francouzské jíly od Natur Planet.

Jak se nanáší:
Smíchejte asi 10 g (dvě čajové lžičky) jílu s trochou vody (10 ml), dokud nezhoustne. Pro extra hydratační účinek se doporučuje přidat několik kapek arganového oleje. Jíl naneste dlaní na obličej a dekolt. Jíl nechte zcela zaschnout. Poté ho smyjte teplou vodou.

KROK 4: Hydratujte!
Nezapomeňte si nalít šálek horkého čaje nebo oblíbené ochucené vody například s plátkem citronu. Hydratace v opravdových lázních je nutností, takže zařazení této rutiny i doma zážitek ještě vylepší.

KROK 5: Automasáž masážními oleji
Po dlouhé relaxační koupeli proveďte automasáž celého těla pomocí masážních olejů. Tomu může předcházet suchý peeling pomocí kartáče. 

Tým Krasnevune.cz

Převodník
parfémů