Zadejte v nákupním košíku do 3. května soutěžní kód LASKA a vyhrajte pobyt na zámku!

Tipy na podzimní vůně: Jaké vůně doporučují milovníci parfémů

Podzimní vůně by měly působit hřejivě a útulně, jako měkounká deka nebo kašmírový svetr.

Během chladnějších měsíců sáhněte po teplejších a sytějších vůních. Stručně řečeno, nejlepší podzimní vůně jsou orientální, dřevité parfémy s tóny opojné ambry, vanilky, zemitého mechu, vetiveru a kůže, které vyzařují hmatatelné teplo. Nádhernou sladkost a rafinovanost bohatým dřevitým vůním podzimu dodávají medové a karamelové tóny. Parfémy s tóny skořice, fíku, borovice, hřebíčku, cedrového dřeva, zázvoru, granátového jablka, muškátového oříšku, kávy, švestky a pižma vyvolávají vzpomínky na praskající krby a dlouhé procházky šustícím listím .

Jste připraveni dopřát si novou vůni na podzim? Máme pro vás skvělé tipy!

Dokonalé podzimní vůně pro ženy:

SAPHIR – Excentric woman

499,-Kč /200 ml

Saphir - excentric woman

Romantická a elegantní podzimní vůně. Neodolatelné spojení něžných vonných květinových tónů s akordy šťavnatého ovoce s hřejivým základem, vytváří rozverný mix vůní. Do jemně květinových a citrusových akordů se přimíchává ovocná podzimní esence výrazné švestky a celý mix podtrhuje štiplavý zázvor. Smyslnost obstarává jemná vanilka, které sekundují hřejivé santalové dřevo, ambra, delikátní skořice a svůdné pižmo.

 

SAPHIR - Saphir Moon

499,-Kč/ 200 ml

Saphir moon

Výrazná a smyslná orientální vůně s intenzivním aroma kávy, hřejivou vůni vanilky a svěžího šťavnatého ovoce. Na směsici hruškových akordů se svůdnými květy pomerančovníku, okořeněné růžovým pepřem navazuje intenzivní kávové srdce, které podbarvují tóny jasmínu. V základu vůně hořké srdce vyvažuje sladká vanilka, doprovázená exotickým pačuli a hřejivými tóny cedrového dřeva.

Dokonalé podzimní vůně pro muže:

PURE No.148

299,-Kč/ 50 ml

PURE No.148

Nadčasově ryze mužná vůně inspirovaná nesmrtelným parfémem Dior Fahrenheit. Květinově – dřevitá kompozice,kde hrají prim svěží citrusové tóny snoubící se s levandulí, květem muškátu, hlohu, heřmánku a aromatickým cedrovým dřevem kterého doprovází svými hřejivými tóny santalové dřevo, pačuli, mužná vůně kůže a pižma, vetiver, fazole tonka, a ambra.

PURE No.163

299,-Kč/ 50 ml

PURE no.163

Orientálně-kořenitá vonná kompozice inspirovaná parfémem Dolce & Gabbana The One si získá příznivce tradičních vůní. Hned v úvodu probudí vaše smysly osvěžující a kořeněný koktejl grapefruitu, bazalky a koriandru. V srdci se snoubí jedinečné esence květu pomerančovníku, zázvoru a kardamomu. V základu ucítíte správnou dávku mužnosti a smyslností díky spojení cedrového dřeva, tabáku a hřejivé ambry.

Dokonalá podzimní vůně UNISEX:

PURE No.759

399,-Kč/ 50 ml

Pure No.759

Vůně velmi podobná světovému parfému Byredo Gypsy Water vám dopřeje pořádnou dávku podzimní svěžesti. Hřejivé tóny ambry, kadidla, mísícího se s voňavým jehličím z jedle a santalového dřeva, doplňuje energizující příměs citrusového jalovce a bergamotu.

Užijte si voňavý podzim! 

Tým Krasnevune.cz

 

Převodník
parfémů