V pátek 29. března mají všechny naše prodejny otevřeno. V pondělí 1. dubna máme otevřeno pouze v Praze na Mostecké.

Nejlepší parfémy na první rande

Na první rande se obléknete tak, abyste udělala dojem. Bez ohledu na váš osobitý styl se při této výjimečné příležitosti budete chtít vždy předvést v tom nejlepším světle - chcete ukázat tu nejlepší verzi sebe sama. Koneckonců je to možný začátek něčeho, co změní váš život.

Jak se tedy připravit? Možná vyrazíte na nákupy a koupíte si nádherné nové šaty, zajdete ke kadeřníkovi, na manikúru a investujete do kvalitního make-upu, sexy rtěnky a doplňků. Ale nezapomínejte na jeden z nejdůležitějších bodů příprav před prvním rande: výběr správného parfému!

Vaše vůně o vás hodně vypovídá - jste koketní, dvážná, bezprostřední? Možná máte svůdnou stránku, nebo jste naopak zábavná a dobrodružná duše. Bez ohledu na to, kdo jste, existuje skupina vůní s tím pravým parfémem na první rande právě pro vás. Jste jedinečná, jste svá a chcete to prezentovat i na prvním rande.

Obecně, existuje několik pravidel, podle kterých byste se mohla při výběru parfému na první rande řídit. Pojďme je prozkoumat.

Svěží a jemné parfémy

Měla byste si na první rande použít citrusovou vůni, orientální nebo dřevitou? Měla by být výrazná, jemná, sexy nebo jen nenápadná? Možná byste neměla použít žádný parfém? To jsou běžné otázky, které si pokládáme předtím, než jdeme na první rande. Na základě zkušeností panuje shoda v tom, že bychom na první rande neměly používat příliš výraznou vůni - nechcete přece partnera omráčit ohromující silou svého parfému!

Doporučujeme zvolit parfém, který je čistý a svěží. Tím svému protějšku sdělíte, že jste čistotný člověk a vždy dbáte na osobní hygienu. Vyberte si parfém, který je jemný a nevtíravý. Svůj protějšek ještě neznáte tak dobře - dost možná existují vůně nebo pachy, které nemá rád nebo na které je alergický.

Naše 3 nejoblíbenější parfémy na první rande: 

1. CK One od Calvin Klein 

Lehká osvěžující unisex vůně, která je určena ženám i mužům. Je přirozeně čistá směs zelených a květinových tónů, šťavnatého ovoce a exotických dřevin vás hned v úvodu ohromí lahodnými tóny šťavnaté mandarinky, papáji, svěžího bergamotu a citronu. V srdci následně začne pulzovat květinová harmonie fialky, jasmínu, konvalinky a růže, kterým dodává jemně kořenitý nádech kořen kosatce a  muškátový oříšek. V základu se ukrývá smyslnost díky hřejivému santalovému dřevu, dubovému mechu, cedru, jantaru a pižmu.

Vyzkoušejte parfémovanou vodu inspirovanou CK One jen za 299 K4/50 ml:

Pure No.3004

Pure 3004

2. Dolce & Gabbana Light Blue

Tato velmi ženská a nadčasová květinově-ovocná vůně vás dobije středomořskou energií. Rozvoní se svěží vůní jablka Granny Smith, jiskřivou vůní sicilského citronu, a jemných zvonků. V srdci pulsuje vůně bambusu protkaná bílou růží a omamným jasmínem. Základ tvoří svěžest cedru, hřejivé ambry a pižma.Svěžest v kombinaci se svůdnými tóny ambry a pižma vám dodají potřebnou dávku sebevědomí a tajemnosti.

Vyzkoušejte parfémovanou vodu inspirovanou Dolce & Gabbana Light Blue jen za  299 K4/50 ml:

Pure No.16

 

Pure 16

 

Armani Acqua di Gio 

Vůně pro ženy, které mají rády přirozenost. Sluneční paprsky, písčité pláže a mořský vánek. Přesně tak voní tato velmi povznášející a povzbuzující vonná kompozice dokonale sladěných ovocných a vodních tónů. Spojením svěžího citrónu, sladkého ananasu a broskve, listů banánovníku, načechrané pivoňky, něžné fialky a aromatu vodky se srdcem rozkvetlé květinové zahrady, je naprosto jedinečné a vyzdvihne vaší ženskost. V závěru se rozeznívají hřejivější akordy vůně santalového dřeva, ambry, cedru a smyslného pižma

 

Vyzkoušejte parfémovanou vodu inspirovanou Armani Acqua di Gio jen za  299 K4/50 ml:

Pure No.8

Pure 8

 

 Tým Krasnevune.cz

 

Převodník
parfémů