Zadejte v nákupním košíku do 3. května soutěžní kód LASKA a vyhrajte pobyt na zámku!

3 nejlepší parfémy pro Vodnáře podle hvězd

Vodnář je jedenáctým znamením horoskopu a vládne mu Saturn s Uranem. LIdé narození ve znamení Vodnáře vynikají překypující fantazií a láskou k originalitě hraničící s extravagancí, aniž by však opouštěly svůj dokonalý styl. Jejich parfémy bývají intenzivní, originální a zdůrazňující jejich vysoce ceněnou svobodu. Žijí život s vášní, ve svižném tempu a s neuvěřitelnou schopností přizpůsobovat se změnám a využívat svých nabytých zkušeností. Svou svobodu milují nade vše, ale jsou také skvělými společníky a přáteli s velkým smyslem pro věrnost.

vodnář_znamení_zvěrokruhu

 

Vonné ingredience pro Vodnáře: citrusy, zelené jablko, černý rybíz, pačuli, černý a růžový pepř, cedr

Pokud jste se narodili mezi 21. lednem a 20. únorem nebo chcete Vodnáře obdarovat parfémem, který si zamiluje, připravili jsme pro vás zaručený tip na parfém pro ženu, muže i unisex..

Vůně pro ženy ve znamení Vodnáře

PURE No.2427

 Pure 2427 inspirovaná Creed Aventus for Her

PURE No.2427 - tento vzrušující elixír květin, ovoce a koření je inspirovaný vůní CREED AVENTUS FOR HER. Intenzivní vonná kompozice vás dostane již prvními tóny snoubícího se mixu ovoce – černého rybízu, sladké hrušky a svěžího grepu - okořeněného pikantním růžovým pepřem. Srdce rozehrává koncert esencí omamného jasmínu, růže a otočníku, doplněný aromatem čerstvého ananasu, který jde ruku v ruce s vanilkou, cedrem, pačuli a ambrovým dřevem v samotném závěru. 

 

Vůně pro muže ve znamení Vodnáře

 PURE No.270 

Pure 270 inspirovaný Chanel Blue de Chanel

PURE No. 270 - rafinovaný dotek luxusu a elegance, inspirovaný vůní CHANEL BLUE DE CHANEL vás ohromí splynutím esencí svěžího citronu, grapefruitu a máty, okořeněné růžovým pepřem. V srdci pulzuje něžný jasmín, který se dovedně snoubí s pikantním zázvorem, muškátový oříškem, a tajemným Iso E Super s dřevitým  jantarově – pižmovým aroma, které se v základu prolíná s bílým pižmem. Mužnost a hřejivost dodávají vůni santalové dřevo z nové Kaledonie, pačuli, labdanum, kadidlo, cedr, vetiver.

 

 Náš Tip pro všechny Vodnáře

PURE No.763

Pure 763 inspirováno Tom Ford

PURE No.763 je unisex esence plná svěží středomořské energie inspirovaná vůní TOM FORD MANDARINO DI AMALFI. Hned v úvodu této vonné kompozice ucítíte bezstarostnou atmosféru letoviska u středozemního moře. Aromatický mix citrusových tónů mísících se s bylinkami jako je máta, bazalka a estragon je lehce ozvláštněn esencí černého rybízu. Pikantní srdce vůně ukrývá květ pomerančovníku, omamný jasmín, koriandr, černý pepř, perila (shiso) a šalvěj. V základu se snoubí smyslné pižmo, vetiver, labdanum, ambra a cibet.

Tým Krasnevune.cz

Převodník
parfémů