Spustili jsme vyvoněný věrnostní klub. Zaregistrujte se a čerpejte jeho výhody s každým nákupem i vy!

Kyselina mléčná

159Kyselina mléčná = Lactic acid vzniká fermentací bakterií nacházejích se v ovoci, zelenině nebo mléce.Patří k tzv. AHA kyselinám a vyrábí se i synteticky.

V kosmetice se používá:

  • pro své exfoliační schopnosti (rozpouští látky, které drží odumřelé kožní buňky pohromadě, tím se odhaluje jemnější a mladě vypadající vrstva pokožky).
  • redukuje první známky stárnutí jako vrásky i pigmentové skvrny a sjednocuje barevný tón pleti
  • upravuje pH produktu, pleti i vlasů
  • má hydratující a zvlhčující účinky. 

Vyberte si z naší nabídky produktů s kyselinou mléčnou zde

10% sleva na první nákup s kódem KOSMETIKA10

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Krasnevune.cz
Převodník