Jojobový olej

115Jedná se o olej získávaný lisováním bílých jadérek simondsie čínské neboli jojoby čínské, jinak známé rovněž jako pouštní ořech.

V kosmetice:  nejčastěji znám pro účinné hojení jizev a vyhlazení pleti.

Obsahuje velké množství vitamínu E, který přispívá k ochraně kožních buněk a je protizánětlivý , výrazně napomáhá regeneraci pleti a bojuje s pigmentovými skvrnami.. Jojobový olej se uplatňuje při péči o pleť suchou, kterou dokáže do hloubky hydratovat, vyhlazovat, dále při péči o pleť mastnou, neboť je skvěle vstřebatelný a nezanechává na pleti mastný film. Olej se používá i při péči o vlasy, 

 

Vyberte si z naší nabídky produktů obsahujících jojobový olej zde

10% sleva na první nákup s kódem KOSMETIKA10

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Krasnevune.cz
Převodník