NOVINKA: Doprava zdarma pro objednávky nad 1799 Kč!

Alginát

5Alginát sodný je sodná sůl kyseliny alginové, která se získává z hnědých řas.

Je to viskózní koloidní roztok nerozpustný ve vodě. Používá se především jako stabilizátor, zahušťovadlo a želírující látka.

Vyberte si z naší nabídky alginátových masek zde

10% sleva na první nákup s kódem KOSMETIKA10

 

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Krasnevune.cz
Převodník