Hodnocení obchodu

5,0 2966 hodnocení
5
2901x
4
58x
3
6x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 14.11.2016
+ Rychlost, přehlednost, nákup z pohodlí domova
- Nelze si k vůním přičichnout. Nákup dle odhadu.

Vřele doporučuji.
Avatar autora | 14.11.2016
+ Nabízí vzorníky vůní
+ Nabízí malé i velké obsahy jednotlivých výrobků
+ Velký výběr
- Žádné

Vše super Příznivé ceny Doporučuji
Avatar autora | 13.11.2016
+ Moc přes internet parfémy nekupuji, ale pro mě velkou výhodou je, že obchod nabízí k objednání vzorky za dobrou cenu, takže se nemusím bát, že si objednám parfém, který mi nebude vyhovovat.
- Žádných slabin si nejsem vědoma.

Na "Krásné vůně" jsem si zatím objednala jenom vzorky. Našla jsem si vůně, které mi opravdu krásně voní. Určitě si objednám i parfém. Podle mě si mnoho žen i mužů mezi těmito vůněmi najde tu svojí. Jsou to parfémy, které vydrží dlouho vonět a navíc si nemusím na sebe toho moc šplíchat. :D Ceny za tuto kvalitu jsou úžasné. :) Určitě doporučuji. Příjemně vonícímu parfému Yuven pod vánočním stromečkem zajisté nikdo neodolá. :)
Avatar autora | 13.11.2016
+ rychlost dodání a kvalita výrobku
- nevím

doporučuji
Avatar autora | 31.10.2016
+ zajímavé vůně za nízké ceny

Jsem spokojená, objednala jsem si již podruhé.
Avatar autora | 16.10.2016
+ Rychlost dodávky
- Žádné

Doporučuje
Avatar autora | 15.10.2016
+ Krasne vonici parfemy za priznive ceny.
- Slabiny zadne nema az na jednu poznamku. Nevim jak voni vetsina parfemu nebot nejsou zadne testry podle kterych bych mohla objednavat i svym blizkym a pratelum.

Velmi kladne. Vsem doporucuji.
Avatar autora | 13.10.2016
Vše v pořádku.
Avatar autora | 2.10.2016
+ nevím
- nevím

nevím
Avatar autora | 24.9.2016
+ Nakoupila jsem na doporučení kamarádky, která je pravidelnou zákaznicí. Kladně hodnotím cenu výrobku a zároveň kvalitu, ochotu zaměstnance na telefonu a rychlou dodací dobu.

Mám zatím jen pozitivní zkušenost, vše bez chybičky. Můžu jen doporučit a určitě znovu objednám.
Avatar autora | 5.9.2016
+ vybrat zboží v klidu z domova
+ rychlé vyřízení objednávky
- žádné

nákup v tomto obchodě vřele doporučuji
Avatar autora | 3.9.2016
Úžasné vůně, rychlé dodání, doporučuji
Avatar autora | 30.8.2016
+ Dostanete zboží,které požadujete.
- Neřeším to.

Nemám vůbec ráda tento typ obchodu,ale není už moc na výběr. Doporučila bych tuto možnost-každý se potom rozhodne.
Avatar autora | 30.8.2016
+ Cenově dostupné,tři velikosti výhodné,EDT G.Armani pro ženy je slabší co do výdrže vůně.EDP Angel je skutečně silná vůně.Doporučila jsem Krásné vůně známým,mám připravenou další objednávku s novými vůněmi,které vyzkoušíme.
- Zatím se nemohu vyjádřit.

Každý človek je originál - doporučuji vyzkoušet vůně v malém balení.
Avatar autora | 27.8.2016
+ Vyhovuje mi
- Neznam

Spokojenost
Avatar autora | 27.8.2016
+ Včasné dodání zásilky,vše bez problémů
- žádné

Jsem s ním spokojená a ráda bych si zase až budu potřebovat zboží objednala a zakoupila
Avatar autora | 4.8.2016
+ objednala jsem na zaklade vzorku
- lepe vzstihnout vůni

cenově výhodné ,ovšem musí čekat na přepravní službu
Avatar autora | 19.7.2016
- Nevýhodou je, že zboží se dá platit pouze v hotovosti, jiné možnosti platby nenabízí.

Avatar autora 24.2.2019
Dobrý den, Děkujeme za recenzi! Do budoucna plánujeme řadu zlepšení a reakce našich zákazníků jsou vždy vítány!
Avatar autora | 12.7.2016
+ Rychlé jednání
- Zatím o nich nevím

S obchodem mám zatím jen dobré zkušenosti a najdete zde opravdu krásné vůně za dobré ceny.
Avatar autora | 3.7.2016
+ Rychlé dodání,cenová dostupnost

Doporučuji.
Převodník Zjisti ekvivalent tvé vůně
Poradíme s výběrem Máte dotaz? Kontakujte nás
Doprava zdarma Nad 600 Kč
Showroom v Praze Na Rozcestí 1271/10

Hledáš svojí značkovou vůni?

Porovnej v převodníku