Od 3. do 5. května je z technických důvodů zavřena prodejna na Můstku.

TOP 3 pánské parfémy do jarních dnů

Teplejší dny se hlásí o slovo a my jsme se podívali na tři tipy na pánské parfémy, se kterými letos nešlápnete vedle.

Jaro je období nových začátků a svěžesti, což se odráží i v našem výběru parfémů. Pánské vůně pro jarní dny by měly být lehké, svěží a zároveň dostatečně výrazné, aby vyjádřily osobnost nositele. V následujícím článku představíme tři parfémy, které jsou ideální pro aktuální jarní období.


PURE No.271 (=147)

- inspirovaný světovou vůní Chanel Allure Homme 

P_271

PURE No. 271 je quintesencí jarní vůně pro muže. Svěží, energická a dynamická kombinace, která se otevírá tóny aldehydů, pomeranče a mořských tónů. Srdce parfému tvoří pepř, neroli a cedrové dřevo, zatímco základ zapůsobí svým spojením tonka fazole, vanilky, bílého pižma a ambry. Tato vůně je ideální pro aktivní muže, kteří chtějí působit svěže a přitom elegantně.Podpořte své charisma s touto jedinečnou vůní!


PURE No. 123

- inspirovaný světovou vůní Dolce & Gabbana Light Blue Man Pour Homme

P_123

Tento parfém, u jehož tvorby se parfumáři inspirovali slavným parfémem Light Blue Pour Homme je další skvělou volbou pro jarní období. Tento vonný elixír je známý svými námořními a citrusovými tóny, které jsou perfektní pro teplé dny. Parfém se otevírá svěžími tóny sicilské mandarinky, kombinované s mraženým grapefruitem a bylinkovým rozmarýnem, zatímco srdce a základ parfému tvoří pačuli, muškátový oříšek a ambra. Je to mladistvá, ale mužná vůně, která je perfektní pro každodenní nošení.


UNIQ No. 852

- inspirovaný vůní Louis Vuitton California Dream

U_852

Závěrem pro vás máme jeden tip na unisex parfém, tedy takovou vůni, která sluší mužům i ženám. Jak jistě víte, u nás na KrasneVune.cz si můžete dopřát luxus za dostupnou cenu. To platí i u luxusní vůně, inspirované parfémem California Dream od Louis Vuitton. Kombinace explozivní svěžesti citrusových a ovocných tónů s jemnějšími tóny květin, které se plně rozvoní do krásy až na kůži je skvělo volbou pro teplé jarní i letní dny. Bude vám slušet za všech okolností. 

 

Nezaujal vás ani jeden ze tří našich tipů na pánské jarní vůně? Nevadí, můžete se podívat na další PÁNSKÉ VŮNĚ DO TEPLÝCH DNŮ, které máme skladem za skvělé ceny. 

 

Převodník
parfémů