Nyní ke každé objednávce Parfém na praní 10 ml zdarma!

5 Tajných Tipů z Našeho Výprodeje

 

Jistě jste si všimli, že právě na našem eshopu probíhá unikátní velkolepý výprodej pod názvem "Čištění skladů"! Připravili jsme pro vás zhruba 100 produktů za skvělé ceny, které najdete v naší akční kategorii.

 

Víme, že vybírání toho nejlepšího může být náročné, proto jsme vybrali 5 exkluzivních tipů, se kterými budete perfektně připraveni na léto plné dobrodružství. Přečtěte si naše tipy a nechte se inspirovat!

 


 

1. Dámská svěží vůně pro každou příležitost - PURE No. 6

 

PURE No. 6 je parfémovaná voda, která vás očaruje esencí svěžího zeleného jablka a tropického ovoce. Tento parfém, inspirován populárním DKNY Be Delicious, je perfektní volbou pro ženy všech věkových skupin. Jeho bohaté citrusové tóny přinášejí osvěžující nádech, který je jako stvořený pro nadcházející jarní a letní období.

 

Parfém je také skvělým doplňkem jak k pracovnímu outfitu, tak k vašim volnočasovým aktivitám. Jeho vůně obsahuje zelené jablko, fialku, růži, konvalinku a tuberózu. Ovocno-květinová kombinace s tóny okurky a grapefruitu vytváří harmonickou kompozici, doplněnou něžnou magnólií. Základem je podmanivá bílá ambra, dřevité tóny a jantar, které dodávají smyslný závěr.

 


 

2. Pro Muže s Charakterem - SAPHIR California 

 

Oslovující a přitažlivý, SAPHIR - California je tou ideální možností, pokud chcete zdůraznit svou mužnost a přirozený šarm. Vůně spojuje svěžest s tóny lesního podrostu a jemného koření, čímž se stává ideálním doplňkem pro každého moderního muže. Navíc je momentálně dostupná se slevou ve dvou velikostech - 200 ml i 50 ml. Získejte oba produkty se slevou a menší verzi s sebou pohodlně vezměte kamkoli na cesty.

 

Pro horké letní dny nenajdete lepšího společníka, nejenže vydrží, ale dodá vám svěžest i během sportovních aktivit. Úvodní nádech šťavnatého pomeranče a osvěžujícího citrónu přechází do svůdného srdce plného květin, jedle a exotického kardamomu. Základ tvoří brazilské růžové dřevo, vetiver a dubový mech, jemně dotvořený kapkou živočišného pižma.

 


 

3. Unisex vůně pro každého dobrodruha - UNIQ No.852 

 

Pokud sníte o vůni, která vás kdykoliv teleportuje na slunné kalifornské pláže, UNIQ No.852 je tou pravou volbou pro vás. Oblíbený unisex parfém, inspirovaný Louis Vuitton California Dream, vnese do vašeho dne jiskru slunce a lehkosti. Její jedinečná kombinace svěžích citrusových a ovocných tónů se dokonale snoubí s květinovými akcenty, které na kůži rozkvétají do plné krásy. 

 

Vůně jako tato je vynikajícím společníkem pro každé léto, dodává dni ten správný letní šmrnc. Složení explozivní svěžesti, kde při prvním nádechu vás oslní žhavá mandarinka, která se následně pohlcuje šťavnatou hruškou a květinovým akordem. Jak vůně postupně vyvíjí, ucítíte teplou náruč ambretty, smyslné pačuli a benzoinu nasyceného vonící vanilkou.

 


 

4. Dávka vitamínu E na místo botoxu - Opunciový Olej 

 

V našem výprodeji objevíte nejen parfémy, ale také něco pro vaši pokožku a vlasy. Opunciový olej je skvělou volbou díky svým hydratačním a regeneračním schopnostem. Tento olej je ideální pro péči o pleť i vlasy, poskytne vaší pokožce esenciální výživu a chrání ji před škodlivými vnějšími vlivy. Kromě toho, že zlepšuje pružnost pokožky, také dodává vlasům zdravý lesk a vitalitu.

 

Získaný za studena lisováním semen opuncie (Opuncia ficus-indica), 100% přírodní nerafinovaný olej od Natur Planet. Je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, včetně kyseliny linolenové, vitamíny A, F, K a minerální látky. Použijte ho k čištění pleti, rozpouští kožní maz, čistí póry a má antioxidační účinky. Ideální je i pro péči o zralou pleť, vyživuje, zpevňuje, vyplňuje vrásky a zlepšuje vzhled pigmentových skvrn či jizev.

 


 

5. Posilujte svou tělesnou i duševní sílu - YOURGATE doplněk stravy

Poslední tip z našeho výprodeje zaměřuje na vaše zdraví těla. YOURGATE je přírodní doplněk stravy, který poskytuje podporu pro tělo i mysl zvýšením energie, odolností vůči stresu, zlepšením fyzické i psychické výkonnosti a paměti. Navržen tak, aby poskytoval podporu vašemu zdraví v klíčových okamžicích, kdy ji nejvíce potřebujete. Jeho vyjímečné složení bez cukru a sacharidů obsahuje guaranu pro energii, ženšen jako silný antioxidant a podporu při stresu, maca pro fyzickou a psychickou výkonnost a jinan dvoulaločný pro paměť a prokrvení mozku. 

 

Využijte poslední příležitosti k nákupu, než některé produkty zmizí z našeho sortimentu a výhodné slevy skončí. Jsme si jisti, že těchto 5 tipů vám dodá spokojenost a nebudete litovat svého výběru. Každý zakoupený produkt je nejen skvělým přírůstkem do vaší sbírky, ale také investicí do elegance a zdraví.

 

Převodník
parfémů