Aktuálně na našem e-shopu probíhá mega výprodej se slevami až 60 procent!

Kokos

Vůně: Tropická, ovocná,ořechová, sladká nóta s vanilkovými a mléčnými podtóny.
Kokosový olej v kosmetice:
  • na tělo - skvěle vstřebává. Má protizánětlivé účinky.  Poradí s vyrážkami i ekzémy a napomáhá hojení jizev.  Funguje jako přírodní antibiotikum.(viry, kvasinky)
  • na obličej - je vhodný na odličování obličej, používá se i jako přírodní balzám
  • poopalovací péče - zklidňuje pokožku
  • na vlasy - jako kúra na lámavé a roztřepené vlasy 
Kokosový ořech je druh ovoce. Roste na kokosových palmách, převážně v tropech.Kokosová voda se nesmí zaměňovat s kokosovým mlékem. 
Kokosové mléko se získává lisováním dužiny a kokosová voda je přirozeně uvnitř dutiny. Jedná se v současnosti o jedno z největších semen na světě,
Z botanického hlediska je plod kokosovníku peckovice, nikoliv ořech.
 

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení