Ricinový olej

Je to olej ze semen skočce obecného (ricinovníku, Ricinus communis). Pro kosmetické účely se používal už ve starověkém Egyptě.

– používá se na vlasy, pokožku, akné, celulitidu, strie, bradavice, nehty, vousy, jizvy, pigmentové skvrny, spálenou kůži od sluníčka, Obsahuje velké množství antioxidantů (např. vitaminu E), mastné kyseliny, minerály, bílkoviny a další látky, díky kterým má silné regenerační a hydratační účinky

Intenzivně bojuje s projevy stárnutí pleti a vyhlazuje jemné vrásky. Hloubkově hydratuje, uzamyká v pleti vlhkost a zabraňuje jejímu dalšímu vysušování.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Krasnevune.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení