Kyselina mléčná

Kyselina mléčná = Lactic acid vzniká fermentací bakterií nacházejích se v ovoci, zelenině nebo mléce.Patří k tzv. AHA kyselinám a vyrábí se i synteticky.

V kosmetice se používá:

  • pro své exfoliační schopnosti (rozpouští látky, které drží odumřelé kožní buňky pohromadě, tím se odhaluje jemnější a mladě vypadající vrstva pokožky).
  • redukuje první známky stárnutí jako vrásky i pigmentové skvrny a sjednocuje barevný tón pleti
  • upravuje pH produktu, pleti i vlasů
  • má hydratující a zvlhčující účinky. 
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Krasnevune.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení