Kyselina mléčná

Kyselina mléčná = Lactic acid vzniká fermentací bakterií nacházejích se v ovoci, zelenině nebo mléce.Patří k tzv. AHA kyselinám a vyrábí se i synteticky.

V kosmetice se používá:

  • pro své exfoliační schopnosti (rozpouští látky, které drží odumřelé kožní buňky pohromadě, tím se odhaluje jemnější a mladě vypadající vrstva pokožky).
  • redukuje první známky stárnutí jako vrásky i pigmentové skvrny a sjednocuje barevný tón pleti
  • upravuje pH produktu, pleti i vlasů
  • má hydratující a zvlhčující účinky. 
 
PřevodníkZjisti ekvivalent tvé vůně
Poradíme s výběremMáte dotaz? Kontakujte nás
Doprava zdarmaNad 1299 Kč
Prodejna v PrazePo-Pá: 9-19 hod. (So: 10-18)

Hledáš svojí značkovou vůni?

Porovnej v převodníku