Jojobový olej

Jedná se o olej získávaný lisováním bílých jadérek simondsie čínské neboli jojoby čínské, jinak známé rovněž jako pouštní ořech.

V kosmetice:  nejčastěji znám pro účinné hojení jizev a vyhlazení pleti.

Obsahuje velké množství vitamínu E, který přispívá k ochraně kožních buněk a je protizánětlivý , výrazně napomáhá regeneraci pleti a bojuje s pigmentovými skvrnami.. Jojobový olej se uplatňuje při péči o pleť suchou, kterou dokáže do hloubky hydratovat, vyhlazovat, dále při péči o pleť mastnou, neboť je skvěle vstřebatelný a nezanechává na pleti mastný film. Olej se používá i při péči o vlasy, 

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Krasnevune.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení